17inç Jant tavsiyesi lazım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan drsb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

drsb

Asfalt Kurutucu
30
Yeni makyajlı Mazda 6yı nihayet aldım ve üzerindeki 19inç lastikleri kış lastikleri için 17inç lastiklerle değiştirmek istiyorum. 17inç için orjinal jant ölçüleri 17x7.5 , Offset +50 PCD: 5x114.3 belirtilmiş. bu janta uygun lastikler de 225/55 r17 ölçülerinde öneriliyor.
Ama Offset+50 kısmına uygun bir jant bulamadım. önerileriniz ne olur? et50 yerine et45 veya 35 olsa nolur? güvenlik sürüş vs etkilenir mi?

Yeni makyajlı Mazda 6yı nihayet aldım ve üzerindeki 19inç lastikleri kış lastikleri için 17inç lastiklerle değiştirmek istiyorum. 17inç için orjinal jant ölçüleri 17x7.5 , Offset +50 PCD: 5x114.3 belirtilmiş. bu janta uygun lastikler de 225/55 r17 ölçülerinde öneriliyor.
Ama Offset+50 kısmına uygun bir jant bulamadım. önerileriniz ne olur? et50 yerine et45 veya 35 olsa nolur? güvenlik sürüş vs etkilenir mi?
güle güle kullanın masallah hocam

Güle güle kazasız belasız kullanın hocam. 45 çok bir fark yapmaz yüksek süratlere çıkmadığınızda.

35-45-55 mantığını çok çözemedim mekanik açıdan..zaten kış lastiğini 130dan daha hızlı kullanmam o da otobanda ancak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...