Hahahahaha valla kalsada olur zaten bir yere gittiğimiz yok#boyacıdakal

Hahahahaha valla kalsada olur zaten bir yere gittiğimiz yok#boyacıdakal
Teşekkür ederim, daha bitmedi içi ve müzik sistemi kaldı41 kere Maşallah çok güzel olmuş araç.
Spacer gelir miElimiz degmisken
jant gobeklerini de degistirelim dedik buyrun
Ekli dosyayı görüntüle 25082
Ekli dosyayı görüntüle 25083
Spacer degil arabanin lastik boyutlari yanlis 205 lastik var ustunde, arkadasimda da ayni lastikler vardi 225 yani olmasi gereken lastikleri koyduk suan dolu dolu duruyor camurluklarSpacer gelir mi
Valla arkadaşımın arabasında ihtiyaç duymadık açıkçası. Evet zor bulunan bir lastik bakalım acelem yok lastik konusundaİhtiyacınız olan 225/50/16 ebat lastikler sanıyorum ve oldukça zor bulunuyor. Ancak arkadaşınızın arabasında da sizin arabanızda da kesinlikle flanşa ihtiyaç var. Arka jantlar kasaya göre içeride kalıyor. Lastik genişliğini büyük taksanız dahi ön ile arkanın hizasından dolayı tam dolu olmayacaktır. 15mm alüminyum flanş kesinlikle öneririm.
Öyle tabiki vesile oldu aslında boya işimiz çıktı aradanHayırlı Olsun Ve Geçmiş Olsun Nazar Boncuğu Bişey Olmaz![]()
Bunun ustunde tweeter var yani ekstradan tweeeter almaniz gerekmiyor@CaliKaan dostum kafama takılan bir şey varda belki bilirsin bir sorayım dedim. Senin aldığın hoparlör ile bu tweeterli hoparlörün farkı ne oluyor? Bir bilgin var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 25440
İhtiyacınız olan 225/50/16 ebat lastikler sanıyorum ve oldukça zor bulunuyor. Ancak arkadaşınızın arabasında da sizin arabanızda da kesinlikle flanşa ihtiyaç var. Arka jantlar kasaya göre içeride kalıyor. Lastik genişliğini büyük taksanız dahi ön ile arkanın hizasından dolayı tam dolu olmayacaktır. 15mm alüminyum flanş kesinlikle öneririm.