Ben tesekkur ederim, cok keyifliydi gercekten@CaliKaan compactını bizlerle paylaştığın için bir kere daha teşekkür ediyorum, çok güzel ve çok temiz makina maşallahı var![]()
Kardeşim hayırlı olsun güle güle kullan bende de var kompakt 98 model 318 ti bir şey sorucam arkasını bir az indirmek istiyorum hangi yayi tavsiye edersinHerkese merhaba ve iyi seneler, bildiginiz gibi gecenlerde araba ariyordum tam umidimi yitirdigim ve yukselen piyasaya sovdugum anlarda karsima bu guzellik cikti. 1995 Bmw 318ti 140hp (is motor) orjinal M olan aracimi dun aldim. Aracin rengi ve ustunde kilit olmasi beni cok cezbetti zaten aracin basina gittigimiz zaman ben bu arabayi almis saydim kendimiher ikinci el aracta oldugu gibi tabikide ufak tefek hem kozmetik hem mekanik isleri mevcut yavas yavas ne onu ne kendimi yormadan guzel guzel toplayacagim. Profesyonel 27 yillik yasantimda compact serisinden hep nefret ettim hatta asla almam dedigim bir aracti bosuna buyuk konustuk yine
![]()
Herkese merhaba ve iyi seneler, bildiginiz gibi gecenlerde araba ariyordum tam umidimi yitirdigim ve yukselen piyasaya sovdugum anlarda karsima bu guzellik cikti. 1995 Bmw 318ti 140hp (is motor) orjinal M olan aracimi dun aldim. Aracin rengi ve ustunde kilit olmasi beni cok cezbetti zaten aracin basina gittigimiz zaman ben bu arabayi almis saydim kendimiher ikinci el aracta oldugu gibi tabikide ufak tefek hem kozmetik hem mekanik isleri mevcut yavas yavas ne onu ne kendimi yormadan guzel guzel toplayacagim. Profesyonel 27 yillik yasantimda compact serisinden hep nefret ettim hatta asla almam dedigim bir aracti bosuna buyuk konustuk yine
![]()
Merhaba, tesekkur ederim. Yay icin eibach, H&R yada Voglant kitler var. Sadece arka bulamazsiniz mecburen takim almak zorundasiniz araba onden de dusucek haliyle.Kardeşim hayırlı olsun güle güle kullan bende de var kompakt 98 model 318 ti bir şey sorucam arkasını bir az indirmek istiyorum hangi yayi tavsiye edersin
Tesekkur ederim, Allah daha guzellerini size nasip etsinDostum öncelikle selamlar videoyu izledim harika ve samimi olmuş , Allah kazasız belasız binmeyi nasib etsin bmw candır![]()
sinan koç kullandıysa ön takım yapılacaaaakHerkese merhaba ve hayırlı bayramlar dilerim şimdiden herkesin bayramı mübarek olsunBayram öncesi sanayi'ye bambaşka bir iş için gittim, ustama selam veriyim dedim sonra balatalarım aklıma geldi hazır yazlığa gideceğim gitmeden değiştiriyim dedim. Her neyse gittim parçalarımı aldım geldim bıraktım arabayı, diğer işlerim ile ilgilendim tekrar geldim ustamın yanına daha yeni söküyordu arabayı dedim ki ustam bakalım bir ön takıma durum nasıl. Demez olaydım.. şaka şaka iyi ki söylemişim hoş tuzlu oldu ama olsun
2 adet ön disk
2 adet ön fren balata
2 adet kısa rotil
2 adet uzun rotil
2 adet askı rotu
Polen filtresi (rezalet durumdaydı, benden öncekiler hiç ellememiş resmen) değiştirdik parçaların hepsini Lemforder aldım tüm yürüyen aksamı, diskleri ve balataları Meyle aldım. Toplan 1100 TL tuttu parçalarım.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hahahahahaha çok denk geldisinan koç kullandıysa ön takım yapılacaaaak![]()
Herkese merhaba ve hayırlı bayramlar dilerim şimdiden herkesin bayramı mübarek olsunBayram öncesi sanayi'ye bambaşka bir iş için gittim, ustama selam veriyim dedim sonra balatalarım aklıma geldi hazır yazlığa gideceğim gitmeden değiştiriyim dedim. Her neyse gittim parçalarımı aldım geldim bıraktım arabayı, diğer işlerim ile ilgilendim tekrar geldim ustamın yanına daha yeni söküyordu arabayı dedim ki ustam bakalım bir ön takıma durum nasıl. Demez olaydım.. şaka şaka iyi ki söylemişim hoş tuzlu oldu ama olsun
2 adet ön disk
2 adet ön fren balata
2 adet kısa rotil
2 adet uzun rotil
2 adet askı rotu
Polen filtresi (rezalet durumdaydı, benden öncekiler hiç ellememiş resmen) değiştirdik parçaların hepsini Lemforder aldım tüm yürüyen aksamı, diskleri ve balataları Meyle aldım. Toplan 1100 TL tuttu parçalarım.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gözünü seviyim E36 tekelde bile parçası var resmen ve ucuz gerçekten. Ki ben Lemförder aldım hüseyin marka alırsan daha uygunada çıkıyorsunbişi diyim mi çok uygun
Gözünü seviyim E36 tekelde bile parçası var resmen ve ucuz gerçekten. Ki ben Lemförder aldım hüseyin marka alırsan daha uygunada çıkıyorsun![]()
E46'da benzer ya çok bir fark yok arada diye biliyorumvalla ben astraya alsam 1500 1600 liralık olurdum en az :S e 46larda da mı böyle ki![]()
Merhaba,Selamlar, hocam birşey sormak istiyorum. bi 36'da bende var. Oluyor bazen ufak tefek problemlerimiz. Ümraniye tarafında oturuyorum. Sanayide açıkçası çok tanıdığımda yok. Birazda korkuyorum bilmediğim ustaya götürmekten. Siz hangi servise götürüyorsunuz?
Herkese merhaba, 205/55r16 olan lastiklerimi Falken Ziex ZE310 225/50r16 ile degistirdim ve gercekten araba o ciliz goruntusunu kaybetti. Harika oldu gercekten ben bayildim umarim begenirsiniz
Ekli dosyayı görüntüle 26714
Ekli dosyayı görüntüle 26715
Ekli dosyayı görüntüle 26716
Ekli dosyayı görüntüle 26717
Ekli dosyayı görüntüle 26718
Ekli dosyayı görüntüle 26719
45 bende dusundum ama 50 daha mantikli geldi45 yanak gibi biraz daha ince olsa nasıl olur diye düşündüm sonra da benim 45 yanaklarla nasıl zorlandığım aklıma geldi
çok tatlı ama yav kazasız belasız inş