KAPALI 1996 Bmw E36 (M43B16) Şıkırtı sorunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zarar

Düz Yol Gazcısı
5 May 2018
5
0
135
26
Samsun
Marka
BMW
Merhaba arkadaşlar (M43B16) aracımın motorundan şıkırtı geliyor anladığım kadarıyla iticilerden, tavsiye edeceğiniz eksantrik,itici ve supap markaları nelerdir ? (En dayanıklısı) Bu 3 parçayı da değişmeyi düşünüyorum. Ayrıca vereceğiniz tavsiyeler var ise fikirlerinizi bekliyorum. Bu arada forumda açtığım ilk konu yanlış yere açtıysam şimdiden kusuruma bakmayın. :)
 

Ekli dosyalar

  • asd.jpeg
    asd.jpeg
    262.6 KB · Görüntüleme: 326

yaso

TORNACI
8 Eyl 2016
3,204
11,547
5,320
Antalya
Marka
Ford
Ürünleri sıfır olarak araya birisini sokmadan almak istediğimden sorduydum yinede çok teşekkür ederim.
Yani her halükarda bir parçacıdan alacaksınız, üretici firma perakende olarak size ürün satmayacaktır. Parçacılar elinde hazır olarak ayda yılda bir satılan itici takımı tutmaz onun yerine sürekli satılan mallara yatırım yapar, istek olunca da anlaşmalı toptancıdan sipariş eder yine sıfır olarak size satar. Anca bi toptancıdan (genelde internet alışveriş siteleri olur) alabilirsiniz veya elinde itici takımı olan parçacı denk getirirseniz beklemeden alırsınız. Geçmiş olsun:)
 
  • Beğeni
Tepkiler: Zarar

Zarar

Düz Yol Gazcısı
5 May 2018
5
0
135
26
Samsun
Marka
BMW
itici olduğuna emin miyiz? Bmw motorları yatakları da boşaltıyor iyice araştırın derim
Yaptığım araştırmalara ve ustanın söylediğine göre hidrolik iticilerde sorun var fakat ben motor açıldığında bir nevi motoru restore edip aracı uzun süre kullanmayı düşünüyorum zamanı geldiğinde de garaja çekmeyi planlıyorum tabi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım