AÇIK 2.3 Milyon Sıfır Araç Önerileriniz

fearlessleon

Profesör
51
Merhabalar, 2.3 milyon max sınır olacak şekilde 2 kişilik kullanım için araç bakıyorum. Suv ve cam tavanlı araçlar öncelikli durumda tabii ama avantajlı fiyat durumuna göre diğer alternatifleri de değerlendirebilirim. Aklımda olanlar:

Cherry Tiggo 7 Prestige (6 ay 0 faiz 600bin ticari kredi imkanı olduğu için benim için avantajlı 2.3M Fiyat aldım)
VW T-Roc 1.5 Etsi Life (Boş ama VW'yi her zaman kaliteli buluyorum, fiyat almadım 2.350 duydum)

Qashqai gibi alternatifleri de değerlendiriyorum ama açıkcası tiggo 7'den daha iyi değiller gibi.

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Qashqai ve Sportage ( özellike sportage ) şuan suv piyasasında alınabilecek en mantıklı, altın oranlı araçlar.

Vag grubuna hiç yönelmem. Bu kadar para verip boş T-Roc almazdım.

Cherry'ler iyi, güzel, hoş ama yedek parça ve servis konusu büyük soru işareti.

B-Suv düşünürseniz o zaman tekrar seçenekler değerlendirilir.

Son düzenleme:
Qashqai ve Sportage iyi, etliye sütlüye karışmadan iş görürler :) Ama daha 2017'imsi arabalar.

T-Roc boş değil aslında, GSR sağolsun zaten Clio bile dolu artık. Zengin-Fakir ayıran detaylar ambiyans aydınlatma, masajlı koltuk, jant falan farkediyor. Tabi detaylı inceleyin. Life paket alıp, R-Line jantı takanlar görmüştüm. Epey bir topluyor.

Chery ile karşılaştırma konusunda bir şey diyemem. Çinli diye ön yargı yoksa gayet kıyaslanır, Chery'nin daha mutlu edeceği çok detay var.
İlla ikisinden biriyse; ben sokaktaki insanların kafasındaki algıyı düşünüp T-Roc alırdım herhalde. Son model VW diye onu 5M falan zanneden yine olur. Ama Chery'leri herkes 1.5M olarak düşünüyor 🤷‍♂️

Ben olsam ailemi A noktasından B noktasına güvenle götürmesine odaklanırım ve çinlilere hiç güvenmiyorum.
Ailemde 3 tane Chery araç var Tiggo8 7 ve omoda 5 hepsini sürmüş biri olarak hepsinin berbat olduğunu düşünüyorum.
Togg ve İoniq 5 iyi bir seçenek gibi duruyor ( Elektrikli alınabilirse eğer ) .