Tamamen bilmediğim için mantık yürüterek bir soru sorayım. Belki cevabı bilen birileri vardır.
Drift yapmaya alıştırılmış bir araçta lastikler, el freni, aktarma organları, süspansiyon bileşenleri v.s hepsinin belli bir zarar göreceği aşikardır. Peki, aracı satacak eleman tüm bakımları yapıp drift yaptığını belli edecek tüm değiştirilebilir parçaları değiştirmişse, aracın yanlamaya alışkın olup olmadığını aracı denemek için sürdüğünüzde ve yanladığınızda verdiği tepkilerden anlayamaz mıyız ? Ne kadar mantıklı ve doğru olur bilemiyorum ama, yanlamaya alışmış bir araçla yanlamaya alışkın olmayan bir aracın vereceği tepkilerin aynı olmadığını düşünüyorum yanlarken. Zira yanlamaktan dolayı gevşeyen süspansiyon bileşenleri ve şasenin bu davranışa alıştırılmış olması aracın kendisini ele verebilir diye düşünüyorum. Tabii bu sadece bir varsayım ve bunu kaç tane şoför anlar bu kısım da soru işareti. Ama en azından anlamak için bir yol mudur ? olabilir. Belki yanlamaya alıştırılmış bir araç, bu işlerden anlayan bir usta tarafından lifte kaldırıldığında bileşen parçalar arasındaki oynama, sıkılık-gevşeklik v.b gibi kriterlerden de en azından bir fikir beyan edebilir gibi geliyor.