AÇIK 2 milyon civarı C suv önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Atarax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Atarax

Ahmet Tan
Senkromeççi
6
53
Marka
Honda
Merhaba 1.8 -2.1 milyon civarı suv öneriniz ne olur özellikle hibrit araçlar,ortalama 7-8 yıl biniyorum bir araca,sağlam konforu yalıtımı yakıtı fena olmayan bir araç arıyorum,şu an honda civic 2018 dizel kullanıcısıyım önerilerinize şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Alfa Tonale,Jeep Compass gibi güçlü,4 çeker,teknolojik araçlar varken 2m seviyesinde nissan,toyota falan alınmaz bence. Hele bu toyota’nın suv’u 90hp 1.8 motor motor nedir yaw? Tasarımı da biraz genç işi. Yeni araç alınacaksa plug in hybrid alıp elektrikle sürüşe yumuşak geçiş yapılabilir.
Yeni Peugeot 3008 Allure paket olabilir. Hibrit motorla geliyor. Donanımı yeterlidir. Sürüş özellikleri de gayet iyidir. İndirim fırsatı bulursanız 2.1 milyona yakın bir fiyata GT paket de denk gelebilir.
Beklerseniz yeni Opel Grandland gelmek üzere. O da 3008 ile aynı altyapıda ve hibrit motoru kullanıyor. Bu aracın full paket daha donanımlısını daha uygun fiyata alabilirsiniz.
Konforu bazı kesimlerce eleştirilse de sportif bir seçenek arıyorsanız Cupra Formentor da listeye girebilir.

Yeni Peugeot 3008 Allure paket olabilir. Hibrit motorla geliyor. Donanımı yeterlidir. Sürüş özellikleri de gayet iyidir. İndirim fırsatı bulursanız 2.1 milyona yakın bir fiyata GT paket de denk gelebilir.
Beklerseniz yeni Opel Grandland gelmek üzere. O da 3008 ile aynı altyapıda ve hibrit motoru kullanıyor. Bu aracın full paket daha donanımlısını daha uygun fiyata alabilirsiniz.
Konforu bazı kesimlerce eleştirilse de sportif bir seçenek arıyorsanız Cupra Formentor da listeye girebilir.
Toyota corolla cross nasıl sizce ,dün 3008 e baktım üst paketi güzel.Citroen c5 aircross,opel grandland,3008 aynı paltformdan çıkma gibi.

Kriterlerinize en uygun araçlar aslında Corolla Cross veya Qashqai e-power gibi lakin 7-8 yıl gibi uzun bir süreden bahsediyorsunuz yaklaşık 150-200k km gibi bir mesafeye denk geliyor bu noktada en mantıklısı Corolla Cross gibi. Hem güç konusunda, hem yakıt konusundaz hemde sorunsuzluk konusunda üzmez. Lakin tek tavsiyem Passion X-Pack almanız yönünde olur çünkü hem led farları, hem jantları, hemde genel donanımları ile diğer paketlerden çokça ayrılıyor. Motor şanzıman ikilisinden aklınızda soru işareti kalmadan uzun süre binersiniz. Şanzıman zaten kavramasız kayışsız CVT, var olan tüm otomatikler arasında en sorunsuzu, motor deseniz kezâ. Tavsiyem Corolla Cross'dan yana olur size.

Kriterlerinize en uygun araçlar aslında Corolla Cross veya Qashqai e-power gibi lakin 7-8 yıl gibi uzun bir süreden bahsediyorsunuz yaklaşık 150-200k km gibi bir mesafeye denk geliyor bu noktada en mantıklısı Corolla Cross gibi. Hem güç konusunda, hem yakıt konusundaz hemde sorunsuzluk konusunda üzmez. Lakin tek tavsiyem Passion X-Pack almanız yönünde olur çünkü hem led farları, hem jantları, hemde genel donanımları ile diğer paketlerden çokça ayrılıyor. Motor şanzıman ikilisinden aklınızda soru işareti kalmadan uzun süre binersiniz. Şanzıman zaten kavramasız kayışsız CVT, var olan tüm otomatikler arasında en sorunsuzu, motor deseniz kezâ. Tavsiyem Corolla Cross'dan yana olur size.
Haklısınız bende corolla crossun üst paketini düşünüyorum kafam ağrımadan uzun süre binerim en mantıklı seçim olarak gözükğyor.Yarin bayiye uğaraycağım.

sıfır olma kriteri yoksa jeep compass 1.3 phev plug in hybrid öneririm.

kuzenimde var ve çok aksesuarlı, çok da lüks hissettiriyor

qashqai e-power kullanıyorum sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Kral gerçekten bilmediğim için ve merakımdan soruyorum hem alacak arkadaşa da fikir olur. Bu sendeki jeneratör görevi gören motor şehir içi ve şehir dışı verisi yakıt tüketimi kaç litre? Çevremde kullanan, deneyimleyen olmadığı için net bir kullanıcı verisi bilmiyorum aydınlatırsan sevinirim.

Karşılaştırma için söylüyorum;
Corolla Cross şehir içi 3 litre, şehirler arası 7 litre civarı yakıyor.

Kral gerçekten bilmediğim için ve merakımdan soruyorum hem alacak arkadaşa da fikir olur. Bu sendeki jeneratör görevi gören motor şehir içi ve şehir dışı verisi yakıt tüketimi kaç litre? Çevremde kullanan, deneyimleyen olmadığı için net bir kullanıcı verisi bilmiyorum aydınlatırsan sevinirim.

Karşılaştırma için söylüyorum;
Corolla Cross şehir içi 3 litre, şehirler arası 7 litre civarı yakıyor.
Benim şaşırdığım şey eskiden kullanılan araçların ne kadar savurgan bir motor teknolojisine sahip olduğu.Corolla Cross dediğimiz araç oldukça cüsseli (sürtünme katsayısını etkiler diye düşünüyorum) ve hatırladığım kadarıyla 1450 kg kadar da ağırlığı olan bir araç.Bu aracın tek haneli tüketim değeriyle yürümesi gerçekten mükemmel.

Benim şaşırdığım şey eskiden kullanılan araçların ne kadar savurgan bir motor teknolojisine sahip olduğu.Corolla Cross dediğimiz araç oldukça cüsseli (sürtünme katsayısını etkiler diye düşünüyorum) ve hatırladığım kadarıyla 1450 kg kadar da ağırlığı olan bir araç.Bu aracın tek haneli tüketim değeriyle yürümesi gerçekten mükemmel.

Gerçekten de öyle hocam. En basit örneği 78 model, 305 motor 5.0 litre çift boğaz karbüratörlü V8 bir Chevrolet Impala sadece 125 bg güç üretiyor ve şehir içi 100km'de 30-35 litre gibi bir yakıt tüketimi var, ki bu motor petrol krizi zamanlarına denk geldiği için az yakması için ayarlanmış bir motor. Aradan geçen yaklaşık 50 yılda gerçekten de mühendisliğin ve özellikle hybrid teknolojisinin nasıl bir nimet olduğunu anlıyorsun.

Toyota corolla cross nasıl sizce ,dün 3008 e baktım üst paketi güzel.Citroen c5 aircross,opel grandland,3008 aynı paltformdan çıkma gibi.
3008 eniştemde var 5 yılı aşkın süredir kullanıyor önemli bir sorun yaşamadı ama ben içine bindiğimde aradığım ferahlığı bulamadım açıkçası. Uzun müddet dert yaratmasın diyorsanız uzun yıllar hibrit deneyimi olan corolla cross iyi bir seçenek gibi duruyor. Nissan kafamda japon sağlamlığını oturtamadığım bir marka (özellikle renault ortaklığı sonrasında) maalesef, e-power iin yazılan çizilen çok ilgi çekici olsa da zaman ne gösterecek bilemiyorum.

Bende Corolla Cross için yorum yapabilirim. Aynı sitede oturduğum amcam ve eniştemde olmak üzere ailede 2 tane var. Biri Passion biri Passion X Pack. İç tasarımı corolla ile çok benzer ve bence parasının hakkını veren bir iç malzeme kalitesi yok. CHR biraz daha güncel ve dinamik toyota iç tasarımına sahip. Ama malzeme kalitesi olarak Corolla Crosstan çok farklı hissettirmiyor. Hybrid arayışınız olduğu için birşey diyemiyorum. İç hacim ihtiyacınız çoksa Corolla Cross, daha dinamik tasarım istiyorsanız C-HR en mantıklı seçenekler olacaktır.

3008 eniştemde var 5 yılı aşkın süredir kullanıyor önemli bir sorun yaşamadı ama ben içine bindiğimde aradığım ferahlığı bulamadım açıkçası. Uzun müddet dert yaratmasın diyorsanız uzun yıllar hibrit deneyimi olan corolla cross iyi bir seçenek gibi duruyor. Nissan kafamda japon sağlamlığını oturtamadığım bir marka (özellikle renault ortaklığı sonrasında) maalesef, e-power iin yazılan çizilen çok ilgi çekici olsa da zaman ne gösterecek bilemiyorum.
Nissan fiyatları yüksek ve soru işaretleri var haklısınız.

hocam herhangi bir sorunla karşılaştınmı,yakıtı nasıl,ses alıyormu,yol tutuşu vs nasıl menunmusun , sitesie baktım platinum paket 2.584 bütçemi zorlar 2. el olabilir
Nissan liste fiyatından güzel indirim yapıyor bayiyle konuşun isterseniz.

Konforu güzel, içi geniş, sessiz günlük kullanımda gayet güzel. Yol tutuşu için diyeceğim, öyle çok virajdan viraja savurmadım arabayı ama iyi genel olarak. Uzun dönem(22.000 km) 6.6 lt karma tüketimim, İstanbul ve uzun yolda. Trafik sakin ve 70-100 km bandında giderseniz 4.8 lt yi görüyor, isteyen dahada düşürür potansiyel var. Yalıtım biraz zayıf yol sesi açısından, kronik fren balatası ötme yapıyor, park sensörleri vag grubuna göre biraz daha geç algılıyor, yaya çarpışma önleme sistemi olur olmaz devreye giriyor. Eksi yönleride bunlar bende