AÇIK 2 milyon civarı C suv önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Atarax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Atarax

Ahmet Tan
Senkromeççi
6
53
Marka
Honda
Merhaba 1.8 -2.1 milyon civarı suv öneriniz ne olur özellikle hibrit araçlar,ortalama 7-8 yıl biniyorum bir araca,sağlam konforu yalıtımı yakıtı fena olmayan bir araç arıyorum,şu an honda civic 2018 dizel kullanıcısıyım önerilerinize şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Alfa Tonale,Jeep Compass gibi güçlü,4 çeker,teknolojik araçlar varken 2m seviyesinde nissan,toyota falan alınmaz bence. Hele bu toyota’nın suv’u 90hp 1.8 motor motor nedir yaw? Tasarımı da biraz genç işi. Yeni araç alınacaksa plug in hybrid alıp elektrikle sürüşe yumuşak geçiş yapılabilir.
Kral gerçekten bilmediğim için ve merakımdan soruyorum hem alacak arkadaşa da fikir olur. Bu sendeki jeneratör görevi gören motor şehir içi ve şehir dışı verisi yakıt tüketimi kaç litre? Çevremde kullanan, deneyimleyen olmadığı için net bir kullanıcı verisi bilmiyorum aydınlatırsan sevinirim.

Karşılaştırma için söylüyorum;
Corolla Cross şehir içi 3 litre, şehirler arası 7 litre civarı yakıyor.
Uzun yol genelde 120-140 km/h arası kullanırım ortalama 7.2 diyebilirim, İstanbul içinde trafiğe çok takılmaz isem ve birazda dikkat edersem 5.0 leri görüyor. Ama normal kullanımım 6.4 lt trafikli dikkat etmeden kullanım,bazen sakin bazen hızlı.

Alfa Tonale,Jeep Compass gibi güçlü,4 çeker,teknolojik araçlar varken 2m seviyesinde nissan,toyota falan alınmaz bence. Hele bu toyota’nın suv’u 90hp 1.8 motor motor nedir yaw? Tasarımı da biraz genç işi. Yeni araç alınacaksa plug in hybrid alıp elektrikle sürüşe yumuşak geçiş yapılabilir.

Çözüm