Aralık ayında araba satın almayı düşünüyorum. İlk arabam olacağı için 20-30.000₺ bandının üstüne pek çıkasım yok. Aslında arabalara karşı fazla merakım olmadığı için bu konuda pek bilgim yoktu araştırmaya başlayana kadar. Bu süreçte sizlerinde yardımını istemenin iyi olacağını düşündüm. Belirttiğim fiyat aralığında hatta mümkünse 20.000₺'e daha yakın bir fiyatta otomobil satın almak istiyorum. Araçtan fazla bir beklentim yok. Başlıca;
- Aile aracı denen tarzda olsun istiyorum. Bu yüzden B segment, Sedan-HB 5 kapı olarak bakıyorum.
- Mümkünse parçası ucuz olsun, yakıt konusunda çok üzmesin istiyorum.
- Klima mutlaka olmalı diye düşünüyorum.
Bu kriterlerin ışığında bir süredir araştırdığım modelleri aşağıda belirttim. Araçlarla ilgili incelikleri, hangi modelinde ne gibi sorunlar olduğunu, kimleri nasıl üzdüğünü bilmem. Dediğim gibi araç satın almaya niyetlenince araştırmaya başladım pek bilgim yok maalesef. Bu yüzden sizlerden yardım alabilirsem çok güzel olacak.
Gönlümde 1. sırada Clio, 2. sırada Palio var. Ancak araç olarak bakınca benim gördüğüm kadarıyla Clio'nun Palio'ya pek üstünlüğü olmamasına karşın fiyat olarak ortalama 7-8.000₺ daha pahalı. Sizlerin tavsiyesini bekliyorum.
Renault - Clio (1.4 - 1.5 dCi) (2005 ve üstü)
Fiat - Palio (1.2 - 1.4 - 1.6 farketmez hangisini tavsiye ederseniz)
Peugeot - 206 (1.4), 306 (1.6)
Citroen - Xsara (1.6)
Bir ufak sorumda Palio paketleriyle alakalı, internette pek bilgi bulamadım. Klima olmayan modelleri kolayca anlamanın bir yolu yok mudur iç mekan fotoğraflarından?
- Aile aracı denen tarzda olsun istiyorum. Bu yüzden B segment, Sedan-HB 5 kapı olarak bakıyorum.
- Mümkünse parçası ucuz olsun, yakıt konusunda çok üzmesin istiyorum.
- Klima mutlaka olmalı diye düşünüyorum.
Bu kriterlerin ışığında bir süredir araştırdığım modelleri aşağıda belirttim. Araçlarla ilgili incelikleri, hangi modelinde ne gibi sorunlar olduğunu, kimleri nasıl üzdüğünü bilmem. Dediğim gibi araç satın almaya niyetlenince araştırmaya başladım pek bilgim yok maalesef. Bu yüzden sizlerden yardım alabilirsem çok güzel olacak.
Gönlümde 1. sırada Clio, 2. sırada Palio var. Ancak araç olarak bakınca benim gördüğüm kadarıyla Clio'nun Palio'ya pek üstünlüğü olmamasına karşın fiyat olarak ortalama 7-8.000₺ daha pahalı. Sizlerin tavsiyesini bekliyorum.
Renault - Clio (1.4 - 1.5 dCi) (2005 ve üstü)
Fiat - Palio (1.2 - 1.4 - 1.6 farketmez hangisini tavsiye ederseniz)
Peugeot - 206 (1.4), 306 (1.6)
Citroen - Xsara (1.6)
Bir ufak sorumda Palio paketleriyle alakalı, internette pek bilgi bulamadım. Klima olmayan modelleri kolayca anlamanın bir yolu yok mudur iç mekan fotoğraflarından?