KAPALI 20 Bin TL Araba seçimi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yigityildirim

Asfalt Kurutucu
1
Merhabalar iyi forumlar,

Aranızda yeniyim.
Araba ehliyetini alalı 2 sene olmasına rağmen fazla tecrübemin olmaması nedeni ile uygun bir araba düşünüyorum hem tecrübe yapacak hem arada sırada hafta sonları bir yere gitmelik.
Arabayı İzmir'de kullanacağım arada sırada memlekete gidip geleceğim 120 km arada sırada şehirler arası yollarda kullanmalık bir araç alacağız bütçe 20 bin tl ama onun haricinde 30 bin tl ye kadar alternatif düşünüyorum . onun harici normalde motor hastasıyım ailem motora karşı olması nedeni ile bana araba alıveriyorlar dediğim gibi motorda 7 yıllık tecrübem var trafik tecrübem ama araba tecrübem olmaması nedeni ile motora bindiğim rahatlıkta arabayı süremiyorum trafik okumada sıkıntım fazla olmuyor fakat kontrollerde biraz sıkıntı oluyor acemiliğim yüzünden yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum.... İyi forumlar

Mk1 focus geldi aklıma.
Ama dersenizki ben acemiliğimi atacağım fazla sorun çıkartmayacak bi araba arıyorum o zaman daha yeni modellere yönelmelisiniz 2000 model bir arabanın arıza riski daha fazla olacaktır bütçeye göre yaşı küçük b segment yada a segment bi araç alabilirsiniz bence.

Ben 2. Araba olarak yaris 2004 aldım. Çok zevkli bindikce mutlu oluyorum. 20 25 arası bulunur. İçi baya geniş bagaj aramazsan 1.0 veya 1.33 otomatik veya Manuel her türlü gideri var.

Ben 2. Araba olarak yaris 2004 aldım. Çok zevkli bindikce mutlu oluyorum. 20 25 arası bulunur. İçi baya geniş bagaj aramazsan 1.0 veya 1.33 otomatik veya Manuel her türlü gideri var.

Hocam yaris'in dış görünüşte gideri varda o ön göstergelerin konumlandırması beni benden alıyor :))

Ekleme yapayım denizli içi ve çevre illere bakıyorum ben :D valla piyasa bi garip, favorilere eklediğim bazı ilanlar var adamlar her gün fiyat değiştiriyo kafayı yemiş herkes :D

İmzamdaki araba. :)

Birbirine denk iki araba var: Ford Fiesta Mk6 ve Opel Corsa C. İkisini de dibine kadar tecrübe ettim. İkisinin de birbirine göre avantajları var. İkisini de tavsiye ederim, altyapıları sağlam arabalardır. Eğer karar verecek olursan ikisinin de artılarını eksilerini daha detaylı paylaşırım. Bunların yanına Nissan Micra K12 ve Toyota Yaris XP10'u da eklerim. Ama bu Japonların tasarımları herkese hitap etmeyebiliyor. En büyük eksileri budur. :)

Birbirine denk iki araba var: Ford Fiesta Mk6 ve Opel Corsa C. İkisini de dibine kadar tecrübe ettim. İkisinin de birbirine göre avantajları var. İkisini de tavsiye ederim, altyapıları sağlam arabalardır. Eğer karar verecek olursan ikisinin de artılarını eksilerini daha detaylı paylaşırım. Bunların yanına Nissan Micra K12 ve Toyota Yaris XP10'u da eklerim. Ama bu Japonların tasarımları herkese hitap etmeyebiliyor. En büyük eksileri budur. :)
Mk6 lar baya uçtu fiyat olarak.Mk5 geliyor artık bu fiyatlara.

mk6lar varya auuuuuu öyle böyle değil, her mk6 ilanına baktığımda biraz daha direnip 3 5 fazla verip üst kasayı alırım diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...