KAPALI 20 Bin TL Araba seçimi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yigityildirim

Asfalt Kurutucu
1
Merhabalar iyi forumlar,

Aranızda yeniyim.
Araba ehliyetini alalı 2 sene olmasına rağmen fazla tecrübemin olmaması nedeni ile uygun bir araba düşünüyorum hem tecrübe yapacak hem arada sırada hafta sonları bir yere gitmelik.
Arabayı İzmir'de kullanacağım arada sırada memlekete gidip geleceğim 120 km arada sırada şehirler arası yollarda kullanmalık bir araç alacağız bütçe 20 bin tl ama onun haricinde 30 bin tl ye kadar alternatif düşünüyorum . onun harici normalde motor hastasıyım ailem motora karşı olması nedeni ile bana araba alıveriyorlar dediğim gibi motorda 7 yıllık tecrübem var trafik tecrübem ama araba tecrübem olmaması nedeni ile motora bindiğim rahatlıkta arabayı süremiyorum trafik okumada sıkıntım fazla olmuyor fakat kontrollerde biraz sıkıntı oluyor acemiliğim yüzünden yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum.... İyi forumlar

valla mk6lar 2 sene önce 16 17ydi şimdi 23 24 onlarda yüksek km hor kullanılmış. temizine bakıyorsan 25 26 diyor e 29 30a da zaten üst kasalar var aklımda deli sorular :eek:

hyundai accent , nissan primera diyeyim bende. 2001 model accenti senelerce kullandım. çok dayanıklı araba. lpg ile az da yakıyor. 1.5 motordu 102 hp benzinde resmen uçuyordu :)

Corsa C 1.4 al. Sorun çıkarmaz. Gidişi fena değildir. Çok yakmaz.
Bende 1.2 var. 4000rpm'den sonra ancak gidiyor :) Sıkıştırılmazsa az yakar diyebilirim. Parça fiyatları donanıma göre ciddi değişkenlik gösteriyor. Düşük donanımın parça fiyatları bayağı uygundur. Lpg taktırılacak araba değillerdir. İlk araba için idealdir.
1.4 motor için @emreozukan @kubilayevis yorumlarınızı alalım :)

Bende 1.2 var. 4000rpm'den sonra ancak gidiyor :) Sıkıştırılmazsa az yakar diyebilirim. Parça fiyatları donanıma göre ciddi değişkenlik gösteriyor. Düşük donanımın parça fiyatları bayağı uygundur. Lpg taktırılacak araba değillerdir. İlk araba için idealdir.
bakımlısı üzmez lpg ise kaliteli kitler uyuyor parca fiyatları gayet uygun

Ben 89binde lpgsiz aldim 1.4 comfort 3 kapili, valla bugun kafamda olan bir kac parcanin degisimi icin hem ustaya gittim, hem parca fiyatlarina baktim ilk araba icin cok mantikli bir araba aldigimi dusundum. Hatta suan babam kendi kullanip, evdeki Focus'u yatirmayi dusunuyor. O kadar da zevkli araba. Donanim olarak cok guzeller comfortlar. Benim boya takintim yok duzgun oldugu surece. 20600'e aldim, bulursan bu fiyatlara masrafsizini almani oneririm sahsen.

Ben 89binde lpgsiz aldim 1.4 comfort 3 kapili, valla bugun kafamda olan bir kac parcanin degisimi icin hem ustaya gittim, hem parca fiyatlarina baktim ilk araba icin cok mantikli bir araba aldigimi dusundum. Hatta suan babam kendi kullanip, evdeki Focus'u yatirmayi dusunuyor. O kadar da zevkli araba. Donanim olarak cok guzeller comfortlar. Benim boya takintim yok duzgun oldugu surece. 20600'e aldim, bulursan bu fiyatlara masrafsizini almani oneririm sahsen.
garaj başlığını acmalısın artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...