Selamlar, uzun zamandır aranızda yoktum üyeliğimle ilgili bir takım sorunlar yüzünden. Bu boşlukta 2018 V40 ve 2007 S80 sahibi oldum. Seneye de yanlarına 2008-2010 model C70 T5 eklemeyi düşünüyorum.

Teşekkür ederim, size de daha iyilerini diliyorum. Bir kaç yatırımımız ve e ticaret işiyle uğraşıyorum. İkisini götürebiliyorum şu anlıkBu yaşta iki adet çok güzel araca sahipsiniz, umarım trafik sigortanız ve varsa kaskonuz (ne iş yapıyorsunuz bilmem ama) iyi fiyatlarla seni yormuyordur dostum , keyifle binmeni temenni ederim çok iyi makinalar![]()
T4 ve D2'ler Powershift idi, benim aracımda tam otomatik şanzıman var.Güle güle kullanın. makyajlı kasa V40 önden ayrı bir güzel duruyor.
2 seneden fazla Volvo V40 D4 sahibi olduk. Ben hayatımda bu kadar rahat koltuğu olan C sınıfı araba kullanmamıştım. S80, c30, c70 zaten neyse de V40 gibi bir aracın tutmaması da bana ilginç geliyor. Biraz sert olduğunu düşünmüyorum onun dışında tok ve net bir araç.
Ford & Mazda & Volvo ortaklığı olan dönemden kalma, dizel motoru da PSA idi.
En büyük eksisi is bence powershift şanzıman. Sanırım benzinli tam otomatik olsa gerek
Teşekkür ederim, yavaştan bir şeyler yazacağım araçlar için.Volvo bayii açmayacaksan ya da Ölümsüzlüğe voltran atmayacaksan neden bu kadar Volvo diye sorardımŞaka bir yana keyifli sürüşler tanıtımlarını merak ediyorum arabalarının