Herkes'e merhaba, uzun zamandır bir update yapmadığımı farkettim. Mayıs'tan Aralık ayın'a kadar FN2 ile geçen zaman içerisinde otomobil'e olduğunca düzgün davranmaya çalıştım
Her otomobil'de olduğu veya olacağı gibi eksikleri ve iyileştirilmesi gereken parçaları mevcuttu. En başlıca problemi bagaj'dı ve bagaj amortisörlermizi tamir ettirip güçlendirerek bu sorunu çözdük
Daha sonra Sinan abi ile video çektikten sonra frenlere el atmam gerektiğini anladım ve EBC PD08 diskler ve yellow stuff balataları aldım aynı zamanda EBC çelik fren hortumları ile beraber Motul 5.1 hidrolik yağı'da ekledim. Katlanır ayna maalesef Türkiye'de baş belası bir durum, aynan'nın katlanır olduğunu bilmeyen ve üzerine vazife gibi aynaları gelip kapatan tipler yüzünden sol aynamın iç mekanizmasını kırdılar. Maslak'ta şifha bulduk ve sorunsuz şekilde hallettik, sağ ayna'da bulunan modul bozulmuştu ve onunda katlanması için değişmesi gerekiyordu İngiltere'den parçayı sipariş ettim (40 pound) ve değiştirdim sorunsuz çalışıyor. Otomobil'i aldığım zaman cam film'i bulunmuyordu ve bazen yazlığa gittiğim için güneş altında kalmasın koltukların rengi solmasın diye cam filmi yaptırdım ancak öyle 2-3 kat üst üste değil insan işi şekilde
Katalizatör'den hava kaçağımız vardı onuda hallettik ve yolcu koltuğu altında bulunan susturucu araba esnediği zaman sürekli ses yapıyordu ve onuda egsozcu'da hallettim. En son Intercity pist günlerine çıktık iyi ki frenleri güncellemişim en doğru hareket olmuş, ancak 4 pot kaliper arıyorum şuan niyetim Spoon'un FN2 için ürettiği kaliper'i almak ancak 1600$ güncel kurlar ile ancak ağzımın suyu akarak izliyorum..

Son düzenleme: