Hah hemfikirim alfa kullanmayi bilmiyorsahahahahahHaberi vardı dostum emin olabilirsin. Düz yolda demiyorum zaten arkadaşlar virajlardan bahsediyorum. Yol tutuşu şimdiki symbollerden kat kat iyi o kasanın tabi araç iyi durumdaysa. Şunu da unutmayın sürücü faktörü arabadan daha önemlidir
![]()
Bizim arabada ne kadar iyi şoför olursan ol lastikler kabak değişecek lamı cimi yokBu arada clio ile a6 avlayan arkadaşım var virajda. Barkın abinin lafını unutmayın gençler. Makineye değil kendinize yatırım yapın.
Lastik konusu sakat zaten bütçenin yettiği en iyi lastiği al her zamanBizim arabada ne kadar iyi şoför olursan ol lastikler kabak değişecek lamı cimi yokönümüz kış sıkıntı valla
A6'nın haberi var mı bundan?Bu arada clio ile a6 avlayan arkadaşım var virajda. Barkın abinin lafını unutmayın gençler. Makineye değil kendinize yatırım yapın.
Çok da kasma birader şimdiye kadar anlamadıysan uğraşmam anlatmayaA6'nın haberi var mı bundan?
Ne yatırımı bu ben anlamadım ki. Hangi yatırım sizin Clio ile A6'yı ''avlamanızı'' sağlıyor? Ya A6yı kullanan hiç bir şey yapmayı bilmese, tam gaz girse virajlara ESP ve TC toplar arabayı, yine Clio'yu geçer.
Bir anımı paylaştım eğlencesine bazı arkadaşlar uzattıkça uzattı konuyu anlayamadımKonu ne ara Symbol'ün tokatlama konusu oldu ya?? =) Bu arabayı o kadar iyi bilen arkadaşlar konuyu açan kişiye davlumbazının iç genişliğinden de bahsetsin de ona göre maksimum lastik kalınlığı belirlesin arkadaşımız.
İnternette bulamadım bu o kadar yararlı olurdu kiKonu ne ara Symbol'ün tokatlama konusu oldu ya?? =) Bu arabayı o kadar iyi bilen arkadaşlar konuyu açan kişiye davlumbazının iç genişliğinden de bahsetsin de ona göre maksimum lastik kalınlığı belirlesin arkadaşımız.
İnanamadım.''Birader''li konuşmanın da anlamı yok, uzatmanın da. Hadi iyi forumlar.Çok da kasma birader şimdiye kadar anlamadıysan uğraşmam anlatmayaÖzet geçeyim ama. Ken Block'un altına 75hp fiesta ver, standart bir kullanıcıya ralli kitli fiesta ver kazanan Ken olur. Ha diyeceksin ki sen Sebastian Loeb'müsün? Değilim ama bileğim sağlamdır, 2007 model 65hp symbolle de alfa 159 1.9 kullanan bir apaçiyi Antalya-Kemer yolunda 'avlamışlığım' vardır. Hayırdır inanamadın mı?
Eyvallah.İnanamadım.''Birader''li konuşmanın da anlamı yok, uzatmanın da. Hadi iyi forumlar.
13 jant tan bahsediyor bizim model için. Bizim ebattakiler de var bide 13 lük var. Olmaz bu beğenmedimhttps://www.wheel-size.com/size/renault/clio/2009/ Hatchback için takılan jant boyutları burada. belki işinize yarayabilir.
https://www.wheel-size.com/size/renault/symbol/2009/ bu da symbol için
knki karpuz jantı unuttukValla hocam, eğer satabiliyorsan mevcut kara jantları okut, çıkma 16” kara jant al arabana uyan, ona uygun ebadda(ör:205/55 r16) bi lastik al, çıkma 2.5 veya 3.5 luk yay kovala ya da uygun fiyatlı bi yay, arabanın yol tutuşu epey iyileşir o zaman.
Ben 195/50R15 diye bir ebat okudum 2009 1.5 dCi için. Sizin arabaya uyumlu değil mi?13 jant tan bahsediyor bizim model için. Bizim ebattakiler de var bide 13 lük var. Olmaz bu beğenmedim![]()
Vallahi hocam Bilmiyorum ki. En üst noktası 195 tir o zaman. Benim gönlümden 205 50 15 geçiyor ama bakalımBen 195/50R15 diye bir ebat okudum 2009 1.5 dCi için. Sizin arabaya uyumlu değil mi?