Uzun süredir araba bakıyordum forged thp almayı kafaya koymuştum uzun süredir takip ettiğim arabayı almaya karar verdim 1 hafta pazarlık ettikten sonra komik bir meblağ yüzünden pazarlığı bozduk ve çok canım sıkıldı emektar flu nun yanına ds3 alamadık barı fluyuda satayım bütçem doğrultusunda bişey alayım dedim malum sitede dolanırken e90 mı alsam dedim ve e90 lara baktım ankarada 1-2 tane bitik e90 a baktıktan sonra istanbulda bu arabayı buldum bunu alıyorum dedim. emektarı satma kararı aldım ve ertesi gün sattım sattığım günün gecesinde istanbula yola cıktım ve malı ankaralı yaptık...
klasık e kasaların yıpranan parçaları var yavaş yavaş onları toparlıcam aldığımda yayları kesikti onu stock haline çeviricem ileride 3 lük eibach yay bulursam onu takacağım.
görsel kısımları ve bakımlarını yaptıktan sonra geriye hızlandırmak kalıyor.

2012 model orijinal msport içi siyah ,cic ekran , hız sabitleme ve katlanır ayna var.
araba ile ilgili yaptıklarımı www.instagram.com/zetoncars/ hesabımdan takip edebilirsiniz.
klasık e kasaların yıpranan parçaları var yavaş yavaş onları toparlıcam aldığımda yayları kesikti onu stock haline çeviricem ileride 3 lük eibach yay bulursam onu takacağım.
görsel kısımları ve bakımlarını yaptıktan sonra geriye hızlandırmak kalıyor.

2012 model orijinal msport içi siyah ,cic ekran , hız sabitleme ve katlanır ayna var.
araba ile ilgili yaptıklarımı www.instagram.com/zetoncars/ hesabımdan takip edebilirsiniz.
Son düzenleme: