herkese merhaba uzun süredir yoktum arabayı instagram hesabımdan paylaşmaya devam ettim. kısaca yapılanlarda bahsedeyim stg1,5 yazılım 0 yürüyen , motorda kapak açılmadan değişebilecek tüm parçaların değişti. dayı rotbalas ayarı ile tr deki yanlamayan deli yol tutan e90ı oldu. tek eksik güzel bir coildi..
temmuz ayında e90la yollarımızı ayırdık. bir e60 yüzünden beyaz içi siyah full deri recarolu orijinal içi dışı m , gördüğüm en dolu e60 yüzünden

araça baktırdım ve içime sinmedi sonra stg3 polo gtı baktım merdiven altı değil hakkı verilmiş bi poloydu o zaman üstünde 70 bin liralık ekstra vardı. onuda araç sahibinin cenazesi oldu 2 hafta erteledi ondan da vazgeçtik sonra gidip uygun fiyata bir 1.4tdı dsg polo denk geldi onu aldım. Ee kalan paraya napcaz dedik onada uyguna denk gelen bir clio aldım. Sonra gaza geldim hatasız şahin buldum amcadan onu da alçaktım , çevrem napıyon kardeş sakin ol dedi.
Gelelim kuru fasulyenin faydalarına bizim e90 nin parası clio ve poloya gömüldü arabalar güzel pirim yaptı şimdi ikisini verip ne alcaz ?
Aşk mı? (makyajsız e250cdı coupe , f30 320ied , dayalı döşeli ankara işi ''640 jant ,adaptif far, recaro'' f10 )
mantık mı? (2.0tdı b8 hıghline passat , 0km 1,0etsi tavanlı bi golf)
yada gideyim bi e90 alıp hem aşkı hem mantığı mı yaşasam? alacağım e90 kesinlikle recarolu ısıtmalı 150k km altı olacak km yüzünde et0330 da yapamadığım hıbrit setup u yapmak isterim.
sizin öneriniz nedir? limit bu arabalar üste para koyma taraftarı değilim.