Merhaba arkadaşlar, bir konuda size danışmak istiyorum. Bu akşam evin önüne aracı parkedecekken park ettiğim yerde benim farkedemediğim bir tümsek oluşturulmuş ve tümsekten kurtulunca sol ön tekerlek arabanın sol alt kısmı yere sürttü, neticede karter sesi geldi ve fotoğrafta göreceğiniz gibi sol ön üst korumalığın önündeki boştaki kısmı aşağı doğru eğildi. Ben baya inceledim arabanın altını o araba öyle gidebilir. Yani yere sürtmüyor ama en uygunu nedir bir de siz bakın istedim. Yapılır mı yoksa komple alt karter mi değişmesi gerek ne maliyeti olur acaba sanayide bir kaç çivi ile tutturulabilir mi? Cevaplarınızı merak ediyorum. Ben sağ taraftakini de koyacağım önce normal olanı(zarar görmemiş) görün sonra aşağı eğilmiş olanı sol taraftakini koyacağım.
bu da normali sağ çamurluğun önündeki sağlam kısım
aşağı doğru bakan kırılan kısım sol tekerleğin ordaki çamurluğun önünde duruyor resimden de göreceğiniz gibi sürtmüyor.
bu da normali sağ çamurluğun önündeki sağlam kısım
aşağı doğru bakan kırılan kısım sol tekerleğin ordaki çamurluğun önünde duruyor resimden de göreceğiniz gibi sürtmüyor.