136 ve 170 bg teknik olarak oldukça fazla fark gözüküyor fakat hiç kıyaslama şansım olmadı.Bu beygir farkı ne kadar hissettiriyor? 318i yeterli mi ?
Peki 170 ve 136 arasındaki fark ilk hızlanma da kendini belli eder mi yoksa 80 km/s den sonra mı belli eder?turbolu olduğundan yeni 318i de eskilerindeki o hantallık yok yeterli olur. Fakat "bmw sürüyorum" hissi için kesinlikle 170 lik motoru tavsiye ederim. Beklenen ve istenen hemen her şeye fazlasıyla cevap verir.
318i ile 320ied motorlar birbirinin neredeyse aynisi, 318i ile aralarinda yazilim farki var. Hatta 318i lere yazilim yapilinca 210 hp oluyor diye biliyorum.( bu arada 320ied ye de yazilim yapinca 210 hp oluyor.)136 ve 170 bg teknik olarak oldukça fazla fark gözüküyor fakat hiç kıyaslama şansım olmadı.Bu beygir farkı ne kadar hissettiriyor? 318i yeterli mi ?
Hayırlı olsun.2016 320i ED SportPlus aldım teşekkürler.
Güle güle kullanın. Piyasaya göre iyi bir seçim2016 320i ED SportPlus aldım teşekkürler.
Resim paylaşırsanız güzel olur.2016 320i ED SportPlus aldım teşekkürler.
Güle güle kullanın. Piyasaya göre iyi bir seçim
Biraz geç cevap verdim amaResim paylaşırsanız güzel olur.
Hocam sağolun.Pc'den fotoğraf yükleye basıp seçtim fotoğrafı sonra fotoğraf ek'te %100 oldu, cevaplaya bastım ardından ama gene olmuyor fotoğraf eklenmiş gözüküyor ama cevapladan sonra sadece yazı çıkıyor.Telefondan ben de ekleyemiyorum hocam pc ile ekleyebildim. Aracınız hayırlı olsun