3.20 dizele ben de bayılıyorum. Gerek zf şanzımanın rahatı ve güvenilirliği, gerek 190 hp'lik tork canavarı oluşu, gerek 0-100 hızlanması, gerek ara hızlanmaları, gerek yakıt yönünden tatmin ediciliği beni aşırı cezbediyor. Gerçekten o kasayı ve motoru çok seviyorum.haklısınız320d bu sebeple en çok sevdiğim ve sınıfında tek gördüğüm bir araç.en dip cadde gazlamalarında eve 8.5 lt ortalamayla dönebiliyordum azcık yavaşlayınca.Şuan sabah babam işe giderken görmesin diye gaza dokunmaya korkuyorum alıştım aslında ama insan dizeli özlüyor işte
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Amin hocam inşaallahinşaallah allah birgün tüm gazlamayı ve cebini seven kardeşlerimize nasip eder
haklısınız320d bu sebeple en çok sevdiğim ve sınıfında tek gördüğüm bir araç.en dip cadde gazlamalarında eve 8.5 lt ortalamayla dönebiliyordum azcık yavaşlayınca.Şuan sabah babam işe giderken görmesin diye gaza dokunmaya korkuyorum alıştım aslında ama insan dizeli özlüyor işte
inşaallah allah birgün tüm gazlamayı ve cebini seven kardeşlerimize nasip eder
herkesin hayali be kankaOnun icin en mantikli araba veren sirkette calismak, istedikleri arabayi verebilirler, yakit cepten olmasinda, hafta sonu kendi arabami ozleyeyim, gazlamayi onla yapayim.
sızın testler gelecektı bır ay once bır haber varmı otopark sıze ulastımı ?inşaallah allah birgün tüm gazlamayı ve cebini seven kardeşlerimize nasip eder
Hele şükür iyiye benzeyen bir haber sonundageliyoruz yakında