Merhaba aracım 2016 Ford focus hb yeni konu açmak istemedim arabadan inerken anahtarı aldığımda radyo otomatik olarak kapanmıyor yada Kontağa taktığımda otomatik açılmıyor bunu nasıl düzeltebilirim?
Beyefendi lütfen... Konumuz multimedya.En azından manuel almamışsınız yoksa R ye geçmeme problemi yaşardınız Buna şükür
Ünite daha önce herhangi bir sebepten sökülüp takıldıysa, arkadaki bağlantılarında hatalı veya eksik bir montaj yapılmış olabilir. Küçük bir ihtimal de akü. Yeni nesil araçlarda düşük akü voltajı, bunun gibi çeşitli fonksiyonları saçmalatabiliyor.Merhaba aracım 2016 Ford focus hb yeni konu açmak istemedim arabadan inerken anahtarı aldığımda radyo otomatik olarak kapanmıyor yada Kontağa taktığımda otomatik açılmıyor bunu nasıl düzeltebilirim?
Elle açılıyoKadaşlar yeni sorunum var oda depo kapağını açamıyorum daha doğrusu nerden açılıyor bilmiyorum Benzinim çeyrek depo kaldı eteklerim tutuştu ama hala nerden açılıyor bilmiyorum aracın içinde herhangi bi mandal yok anahtarda depo açma gibi bi tuş da yok nasıl açılıyor yahu ?
Menteşe tarafından değil de, bagaj tarafından parmağınızla depo kapağına bastırıp deneyin, o şekilde kendisinin geriye gelmesi lazım.şimdi denedim ama yok yine açılmıyor
Kapı kilitlerinin açık olması lazımşimdi denedim ama yok yine açılmıyor