Rica ederim ne demek
3 kişilik aileyi tavana kadar hatta arka koltuklara kadar bagajla hoplaya zıplaya her rampayı hız düşmeden tırmanır bayılmaz - yorulmaz - bitmez

nedendir bilmiyorum ama 105-120 lik motordan daha uzun soluklu gidiyor bu araç yüksek ihtimalle 5 ileri vitesten dolayıdır , motorlar hepsinde aynı bu arada sadece BG değişik comfortmatikte vites 5 ileri ama korkutmasın oranları gayet güzel kaldı ki 180 km/h a ulaşıyor halada gideri oluyordu
Kronik bir kaç sorunu var aslında kronik değil de kullanımdan kaynaklı desek daha doğru , bu araç robotize olduğu için dik rampalarda ileri yada geri fark etmeden kalkış durağan halde kalkış yapılmasıyla baskı sistemi sıyırma yapıyor manuel araç mantığıyla düşünebilirsiniz. Yağının değişimi çok önemli ve pompanın doldurma süresi mühimdir. Motorun ise kronikte sorunu sıkıntısı yok bana kalırsa çok yerinde , çok güçlü ve az yakan bir motor. Genelde bu motorun tek sorunu bana kalırsa bizim insanımızın bakımsızlığı geri kalan hiç bir durumda ben sorununu görmedim.
Benim aracım varken ben tek depo ile 1500 Km yol yapabiliyordum. 1500 km devirdikten sonra gözüm max.30+-5 km içinde hemen bir petrol arardı ama çünkü yakıt deposunun yedek bölümü yok gösterge sona geldi mi hasta ölüyor demek
Dağ tepe asfalt olmayan ranger-hiluxun çıktığı yere ben bu araçla çıktım tepe tepe kullandım tabi ağır bakımını yaptırmıştım ve bu araçta 205/55 R16 CrossClimate kullanıyordum ki bu arabayı tekrar alsam direkt yapacağım iş bu benim için 38-44 Psi arası lastik havası ve CrossClimate lastik.
Sorularınız kısa bile varsa aklınıza takılan yada yazdıklarımda şurası olmadı aklıma yatmadı dediğiniz uzun uzun burada yazarım büyük keyif benim için.