2017 Makyajlı Octavia Donanım Aldatması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tesla000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tesla000

Taklacı Güvercin
7
Bilindiği üzere 2017 makyajlı Octavia Türkiye'ye girmiş bulunmakta. Lakin, youtube'da bir kaç kişinin yurt dışındaki inceleme videdolarında donanımsal olarak araç çok daha fazla özellikli gösteriliyor. Bunların başında multimedya ekranı, adaptif cruz, şerit takip, kör nokta uyarı sistemleri, koltuk ısıtma, şimdilik dikkatimi çeken en önemli özellikler. Bu özellikli arabalar sanki Türkiye'de de satışa sunulacakmış gibi lanse edilmesi bence bir dolandırıcılık örneğidir. En üst donanım seviyesinde bile bu özellikler yok. Bu özellikleri Türkiye gibi bir pazara sokmamak Türk insanını herkes gibi keriz yerine koymaktır. Bu kadar saçma bir şey olamaz. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşların açıklama ve bilgilendirme yapmaları için davet ediyorum.

Sadece Skoda yapmıyor ki bunu. Birçok marka Türkiye'ye getirdiği araçların donanımını çalıyor. En son aklıma gelen mesela Civic testinde söylemişlerdi, ayna karartması bizde mandallı ama dışarda otomatikmiş. Uzar gider örnekler maalesef böyle bi durum var.

Vag grubu araçlarını opsiyon listesi konusunda bu ülke öpüp başına koysun.. Ford, kıytırık led stop lambası ve led gündüz farını bile bu ülkedeki araçlarına getirmiyor. 2015'in şubat-mart ayı üretimli focus'un da Sony ses sistemi titanium pakette standartken, mayıs ayındaki üretiminde sony ses sistemini kaldırıyorlar. 2-3 ay arayla üretilmiş araçlarda böylesine güzel bir donanımı kaldırıyorlar, üzerine bir de çıkardığı donanımın parasını fiyata indirim olarak yansıtmıyor. Bak asıl dolandırıcılık budur.

Yahu ben focus'un deri koltuk opsiyonundan bile habersizdim, yurt dışında bazı versiyon focus'ları görünce ' Allah Allah benim otomobilde böyle özellikler mi varmış ' moduna giriyorum.

Amerika'da mondeo'nun titanium ile vignale arasında titanium'un biraz daha üstü bir donanım versiyonuyla satılanı bile varken Türkiye'ye bırak opsiyonu, o versiyon aracı bile getirmiyorlar. Daha bunun gibi kaç tane örnek sayabilirim.

Benim vag araçlarıyla bir alakam pek yoktur, ama opsiyon listesi ve bu opsiyonların bir çoğunu hemen hemen her versiyon araca alabiliyor oluşumuz takdire şayandır. Siz hiç trend x paket focus'a opsiyon eklenebildiğini gördünüz mü ? Neredeyse style pakete bile ekletmiyorlar.

Vag grubu araçlarını opsiyon listesi konusunda bu ülke öpüp başına koysun.. Ford, kıytırık led stop lambası ve led gündüz farını bile bu ülkedeki araçlarına getirmiyor. 2015'in şubat-mart ayı üretimli focus'un da Sony ses sistemi titanium pakette standartken, mayıs ayındaki üretiminde sony ses sistemini kaldırıyorlar. 2-3 ay arayla üretilmiş araçlarda böylesine güzel bir donanımı kaldırıyorlar, üzerine bir de çıkardığı donanımın parasını fiyata indirim olarak yansıtmıyor. Bak asıl dolandırıcılık budur.

Yahu ben focus'un deri koltuk opsiyonundan bile habersizdim, yurt dışında bazı versiyon focus'ları görünce ' Allah Allah benim otomobilde böyle özellikler mi varmış ' moduna giriyorum.

Amerika'da mondeo'nun titanium ile vignale arasında titanium'un biraz daha üstü bir donanım versiyonuyla satılanı bile varken Türkiye'ye bırak opsiyonu, o versiyon aracı bile getirmiyorlar. Daha bunun gibi kaç tane örnek sayabilirim.

Benim vag araçlarıyla bir alakam pek yoktur, ama opsiyon listesi ve bu opsiyonların bir çoğunu hemen hemen her versiyon araca alabiliyor oluşumuz takdire şayandır. Siz hiç trend x paket focus'a opsiyon eklenebildiğini gördünüz mü ? Neredeyse style pakete bile ekletmiyorlar.
Bu konuda katılıyorum abi.Toyota'da da şöyle bir durum var Avrupada standart olarak araçlarında bulunan güvenlik paketi(kör nokta uyarı-şerit takip-yaya koruma kaza koruma freni) bunlar türkiye de paket olarak bile sunulmuyor.

Bu konuda Opel çok iyi ,birçok şey opsiyon ile olsa da var ,Avrupa'da ne varsa Türkiye'de de var.

Abi yarısı yok en basitinden onstar sistemi :)
On star olmasın zaten bizim insanınız her durumu acil adaledir arar :) ,ama diğer acc olsun head up display olsun ergo koltuk torque vectoring vs isteğe bağlı geliyor on star ıda getirmek için çalışma var diye biliyorum ,bunun için callcenter açması lazım Opelin.

On star olmasın zaten bizim insanınız her durumu acil adaledir arar :) ,ama diğer acc olsun head up display olsun ergo koltuk torque vectoring vs isteğe bağlı geliyor on star ıda getirmek için çalışma var diye biliyorum ,bunun için callcenter açması lazım Opelin.
İnsignia yine dolu geliyor o konuda katılıyorum 1.5t 140lık getirmelilerdi bir tek o eksik ama astra için dediğiniz maalesef geçerli değil bir çok donanım eksik hatta 1.4t 125bg 1.6 dizel 160bg motorlarıbile getirmiyorlar nedense

İlerleyen zamanda getirirler belki veya en çok tercih edilen, talep edilen donanımları, opsiyonları mümkün mertebe getirebilirler. BMW deki Türkiye paketi gibi mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...