2017 Renault Koleos fiyatları ortaya çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese selam bir sigorta sitesinde bu fiyatları buldum. Valla bence pahalı olmuş biraz. Sizce nasıl bu konu altında tartışalım. Ayrıca cvt olması beni üzdü.
 

by

Reis
17 Kas 2016
3,737
7,355
5,020
İstanbul
Marka
Peugeot
Talisman'la Megane'ı uzaktan ayırdetmek imkansız, yaklaştıkça heybetinden talisman olduğu anlaşılıyor. Suçlayamıyosun da çünkü Mercedes bile e ile c uzaktan aynı. Bunu yine en iyi BMW kotarıyor, bakınca heh 3, heh 5 diyosun direk.

Bmw de o furyadan gidiyor ..G30 5 serisi 7 serisinin bir beden ufağı gibi duruyor. 3 serisi de makyaj geçirince muhtemelen Mercedes'in Mevcut C,E,S benzerliği gibi bir tablo oluşacak
 

mgdedeoglu

Reis
7 Eyl 2016
3,232
9,855
5,320
36
Stuttgart
Üretim yeterli değil diyorlar ama bilemiyorum bunu zaten diğer ülkelerin videolarında yazılarında ve paylaşım altındaki yorumlarında gördüm.
O doğal, önce Avrupa sonra biz. Ancak bu aracın ciddi sıkıntıları var ülkemiz piyasasında. 1.6 dizeli yok, kendi ailesinde (boyut avantajına rağmen) Tiguan gibi çok ciddi bir rakibi var. Bekleyelim görelim ama şuan için ölü doğan Ateca'yı düşünürsek ciddi şüphelerim var açıkçası.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Porsche
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım