Mondeo testine gittigimde ordaki eleman soylemistiBaşka bir konu açılmıştı makyajlı mondeo 6.ay gibi falan demişleridi sanırım.
Mondeo testine gittigimde ordaki eleman soylemistiBaşka bir konu açılmıştı makyajlı mondeo 6.ay gibi falan demişleridi sanırım.
Jigolo luk mu yapsakbenim böbrekte taş var beş para etmez![]()
HoaydaaaaaaaaaaaJigolo luk mu yapsakabi baska care birakmiyorlar
Morgıç a girebilsek keskeHoaydaaaaaaaaaaa
Morgıç a girebilsek keske680k 120 ay vadeyle 680/120 den aylik 5670 tl den oderiz neguzel dicemde oda sıkıntı
![]()
Çokaylık 5670 tl kaç para yapıyo![]()
Hem listede atlandı hem de hiç dikkat çekmedi, üstünde konuşulmadı. Dikkat çeken, üstünde konuşulan araçlar da malum. Boşuna demiyorlar "zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış" diyeBu arada listede atlanan bir araba var. Yeni KIA RIO bu yıl mayıs gibi ülkemize gelecek.
Giulia testi beni bekleerrrHem listede atlandı hem de hiç dikkat çekmedi, üstünde konuşulmadı. Dikkat çeken, üstünde konuşulan araçlar da malum. Boşuna demiyorlar "zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış" diye
Benim bakışım ise, bana ne GTR'daaaan, bana ne Giulia'dan. Ben güzele güzel demem, güzel benim olmayınca.
Anladım tamamdır sağolun.Mondeo testine gittigimde ordaki eleman soylemisti
Giulia çoktan geldi diye biliyorum hatta Ocak ayında 1 tane satmışlarTeşekkürler ceyhun'um, guilia martta gelecek yazıyor ama dün orhan bana kuruçeşmeden guilia fotoğrafları gönderdi ne işşşş
Eğer Kia, Rio'ya düzgün bir fiyatlandırma ve başarılı bir pazarlama stratejisi uygulamazsa araba ölü doğar ve daha da tutturmakta zorlanırlar.Hem listede atlandı hem de hiç dikkat çekmedi, üstünde konuşulmadı. Dikkat çeken, üstünde konuşulan araçlar da malum. Boşuna demiyorlar "zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış" diye
Benim bakışım ise, bana ne GTR'daaaan, bana ne Giulia'dan. Ben güzele güzel demem, güzel benim olmayınca.