AÇIK 2020 Skoda Octavia Rölantide Titreme Sorunu

Leodudu

Leodudu
Takipçi
1
30
Marka
Skoda
Merhaba araç sahipleri, 2020 model bir Skoda Octavia kullanıyorum. Son zamanlarda aracımda önemli bir sorun ortaya çıktı: rölantide düzensiz titreme, düşük hızlarda belirgin sarsıntılar, zayıf hızlanma ve motor arıza gösterge lambası sürekli yanıyor, bu da sürüş deneyimimi büyük ölçüde etkiliyor.

OBDocker teşhis yazılımını kullandım ve buharlaşma emisyon sisteminde küçük bir sızıntıyı gösteren P0456 arıza kodunu buldum. Yakıt deposu kapağının düzgün bir şekilde kapatıldığını ve sıkıldığını kontrol ettim. Arıza kodunu manuel olarak sildikten sonra, iki gün normal sürüşten sonra sorun tekrar ortaya çıktı ve sorun çözülmedi.

Bu araç, orijinal, modifiye edilmemiş, kazasız bir araç olup sadece işe gidip gelmek için kullanılıyor. Bu durumun 2020 Octavia'da yaygın bir sorun olup olmadığını sormak istiyorum. Yakıt deposu kapağının yanı sıra, karbon filtre, solenoid valf veya aşınmış hortumlardan kaynaklanan sızıntılar ana etkenler olabilir mi? Aynı sorunla karşılaşan ve başarılı bir şekilde tamir eden oldu mu? Lütfen tamir deneyimlerinizi ve çözümlerinizi paylaşın. Çok teşekkür ederim!