HABER 2020 Volkswagen Golf bir kez daha görüntülendi!

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Bu hafta düzenlenen Cenevre Otomobil Fuarı, onlarca markanın yüzlerce yeni modeline ev sahipliği yaptı. Cenevre’ye gitmeyen yeni jenerasyon Volkswagen Golf ise Almanya’da yakalandı!

Yeni Volkswagen Golf artık objektiflerden saklanmıyor!

Almanya’da test edilen sekizinci nesil Golf, yakın zamanda kamuflajsız olarak görüntülenmişti. Hatchback modelin yeniden benzer şekilde görüntülenmesi, Alman üreticinin artık kamuflajları söktüğü anlamına geliyor. VW’nin yeni tasarım dilinin uygulandığı araç, ön bölümden oldukça şık ve yakışıklı görünüyor. LED farlarda bir miktar kamuflaj kalmasına karşın oldukça inceltildiği ve çamurluğa doğru uzatıldığı gözlerden kaçmıyor. Ayrıca yan aynalar da bu sefer doğrudan kapı paneline bağlanmış.

Yeni Volkswagen Golf’ün arka bölümünde ise karakteristik olarak ciddi bir değişim göze çarpmıyor. Omuz çizgisi yükseltilen arka tasarımda en büyük değişimin gizlenen stop lambalarında olduğunu tahmin ediyoruz. Henüz göremediğimiz iç mekanda ise makyajlı Passat’a benzer modern bir tasarım olacağı söyleniyor. Selefine göre kalitesi arttırılmış malzeme dokusu, yarı otonom sürüş, sanal kokpit ve yeni multimedya sistemi ise beklentiler arasında yer alıyor.

VW Golf MK8, MQB Evo platformunun güncellenmiş versiyonunda yükselecek. Bundan dolayı aracın dingil mesafesi bir miktar uzayacak ve yaklaşık 45 kilogram hafifleyecek. Motor seçenekleri tarafında ise henüz net bir bilgi bulunmuyor. 3-4 silindirli benzinli ve dizel seçeneklerin yanı sıra plug-in hibrit de yeni Golf’ün kaputunun altında yer alacak.

Üretiminin Haziran ayında Wolfsburg fabrikasında başlayacağı sekizinci nesil Golf, Eylül ayındaki Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak.

1 arasında 8









Read the whole post here.
 

emustafa

Düz Yol Gazcısı
15 Kas 2018
42
44
145
Zevkler ve renkler tartışılmaz ama bir Volkswagen sever olarak ben beğenmedim. Özellikle arkası çirkin olmuş

EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım