2021 Mazda CX-5 100. Yıl Özel Seri

esenfatiharda

Fatih Arda Esen
Takipçi
4
17
Marka
Mazda
Merhabalar, 2024 Mart ayında Muğla Gören bayiinden aldık. Şuan 35 bin kilometrede ve aldığımızdan beri severek kullanıyoruz.Kanalda Mazda ile ilgili güncel içerik neredeyse yok, evin 3. aracı konumunda olduğu için son zamanlarda biraz hareketsiz kalsada otopark.com ekibi ilgi gösterirse severek bir gün buluşmak isteriz.😁
1000000066.jpg

Ekli dosyalar

• IMG_5609.jpg
    IMG_5609.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 0
  • IMG_5606.jpg
    IMG_5606.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 0
2018'de pistte kullandığımda "bir c-suv ancak bu kadar kılçıksız tertemiz yapılabilir" demiştim. Hala daha eli yüzü daha düzgün bir C-suv görmedim. Sadece Skoda'ya filan gidince daha geniş ve fonksiyonel iç hacimler bulunabiliyor o var. =)

Güle güle kullanın.

2018'de pistte kullandığımda "bir c-suv ancak bu kadar kılçıksız tertemiz yapılabilir" demiştim. Hala daha eli yüzü daha düzgün bir C-suv görmedim. Sadece Skoda'ya filan gidince daha geniş ve fonksiyonel iç hacimler bulunabiliyor o var. =)

Güle güle kullanın.
Size katılıyorum hocam. Aldığımızdan beri sadece Skoda ve Seat ilgi çekici geliyor. Kesinlikle değiştirmeyi düşünmüyoruz, yerini ancak yeni kasası alabilir tabii o da gelirse.

Aracınız çok güzel maşallah. Keşke şu ülkede adam akıllı bulunsa da alıp binebilsek dediğim iki markadan biri Mazda. Diğeri alakasız ama merak eden varsa diye yazayım 😄. Polestar.

Merhabalar, 2024 Mart ayında Muğla Gören bayiinden aldık. Şuan 35 bin kilometrede ve aldığımızdan beri severek kullanıyoruz.Kanalda Mazda ile ilgili güncel içerik neredeyse yok, evin 3. aracı konumunda olduğu için son zamanlarda biraz hareketsiz kalsada otopark.com ekibi ilgi gösterirse severek bir gün buluşmak isteriz.😁Ekli dosyayı görüntüle 49268
Maşallah aracınız çok güzel rabbim kazadan beladan korusun. Bizdede mazda var. Mazda ruhu olan bir marka her yıl her marka her model için ayrı ayrı karakteri olan bir araç ülkemizde değeri bilinmiyor fakat dünya çapında en çok satan araçlar bunlar. İyi sürüşler

Aracınız çok güzel maşallah. Keşke şu ülkede adam akıllı bulunsa da alıp binebilsek dediğim iki markadan biri Mazda. Diğeri alakasız ama merak eden varsa diye yazayım 😄. Polestar.
Teşekkürler hocam. Keşke Mazda ülkemizde daha çok tutulsaydı, çok daha güzel seçenekleri var. Bir defa sahibi olduktan sonra yerine diğer markalar ilgisini çekmiyor bile insanın 😄.

Maşallah aracınız çok güzel rabbim kazadan beladan korusun. Bizdede mazda var. Mazda ruhu olan bir marka her yıl her marka her model için ayrı ayrı karakteri olan bir araç ülkemizde değeri bilinmiyor fakat dünya çapında en çok satan araçlar bunlar. İyi sürüşler
Teşekkür ederim. Bizde bundan önce son iki nesil 3 kullandık. İkiside çok keyifli arabalardı. Benim araba sevgim Mazda buluşmalarından başlamıştır, küçükken çok defa buluşmalar düzenlenirdi. Uzun zamandır bir ses yok. Hâlâ hayallerimi süsler bir MX-5'i ufak dokunuşlarla günlük kullanmak, günün birinde mutlaka yapacağım. Sizin aracınızda çok güzel allah kaza bela vermesin.

Teşekkür ederim. Bizde bundan önce son iki nesil 3 kullandık. İkiside çok keyifli arabalardı. Benim araba sevgim Mazda buluşmalarından başlamıştır, küçükken çok defa buluşmalar düzenlenirdi. Uzun zamandır bir ses yok. Hâlâ hayallerimi süsler bir MX-5'i ufak dokunuşlarla günlük kullanmak, günün birinde mutlaka yapacağım. Sizin aracınızda çok güzel allah kaza bela vermesin.
Mx 5 her mazdacının hayalimde var ancak türkiyede hayalden öteye gitmez gibi duruyor temizlerini bulmam zor hepsinin ya air i dip basık ya ağır kazalı inşallah günün birinde hepimize hayalimizdeki araçlar nasip olur. Mazda 3 almaktansa şuan fiat egea megane almak çok basit ama o sıfır arabaların türlü türlü gereksiz elektronik aksamları türlü türlü kısıtmalar arabayı siz değil yazılımlar kullanıyor. Ancak mazda grubunda her şey sağ ayağınız altında yatıyor. Aracı kodlar yazılımlar değil şöför ve onun seçeneklerine bırakılmış. Ve aracım için söylediğiniz şeylere teşekkür ederim

Son düzenleme: