Yardımcı olan yanıt veren herkese teşekkürler ;
Tercihim testlerin birincisi Continantel premium contact 6 oldu

, 2 ay kadar oldu takalı ;
Konfor beklentimi biraz geri plana attım ama bu lastikler de küt sert değil ısınınca özellikle bana beklentimi karşılayacak düzeyde konfor sağlıyor briston dan geçtiğim için de olabilir , ama michelin premacy 4 de benim lastiğim olabilir miş onu bir daha ki değişime takarım ama aynı dinamikleri alamam tabiki,
Yol tutuşu çok memnun kaldım önceki briston lar ile araba yüzüyormuş resmen viraj içinde arabanın dönüşü çok hoşuma gidiyor her viraj da biraz daha direksiyonu kırıyorum maşallahı var ee nede olsa testlerin 1. Sini aldık
Su tahliyeleri de çok güzel suyu görünce hiç şaşırmadan yolunda gidiyor
Düz yolda ve uzun yola giderken elim çok rahatladı lastiğin yolu izlemesi gayet başarılı gerçi yol tutuşda bahsettik ama el rahatlığım o dengeli gidişe ayrı bir parantez açmak istedim
Lastikler 71 db ama bunu hiç anlamadım 69 db lastikler den geçmeme rağmen bunlar normal asfaltta daha sessiz bozuk yollarda sesli ama bana çok gelmedi zaten kriterim değildi,
Lastik seçmek zor işmiş bunun similatörü falan olmalı ben bunu bir düşüneyim

) arayışta olup bazı konuları kafalarına takanlar için şimdiden kolaylıklar diliyorum
Goodyear effinicty performance 2 ve michelin premacy 4 aklımda kaldı diyebilirim ,aslında mahallemdeki yollar düzeltilse belki de böyle bir arayışım olmayacak çünkü mahallemden çıkıp şehir otoban ve virajlı köy yollarında kesinlikle çok memnun kaldım buradada lastiklerin tek bir kriter ile seçilemeyeceği gerçeği karşımıza çıkıyor seçimimden memnunum herkese kazasız sürüşler
Lastikler ile ilk pozumuz ;