Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selam,
2013 model bir sciroccoya sahibim. Şuan aracımın üstünde kış lastikleri var, yaz geldiği zamanda spor yaz lastiklerine geçmek istiyorum. Şuan bir araştırma içindeyim. Bütçe olarak 5-6 ya kadar çıkabilirim. Önerileriniz nelerdir?
Arkadaşlar selam,
2013 model bir sciroccoya sahibim. Şuan aracımın üstünde kış lastikleri var, yaz geldiği zamanda spor yaz lastiklerine geçmek istiyorum. Şuan bir araştırma içindeyim. Bütçe olarak 5-6 ya kadar çıkabilirim. Önerileriniz nelerdir?
Arkadaşlar selam,
Ben bir set pirelli p zero kullandim ve suan omurleri bitmeye goz kirpiyor. Istanbul icin gayet guzel is yaptilar tutus olsun konfor olsun. Biraz kolay asiniyorlar yumusak hamurlu cunku ve yaz aylari basinclarina dikkat etmeniz lazim. 32 basip ist trafiginde 40 42 olduklarini gordum.(RFT) tutus olarak tavsiye ederim ozellikle pist icin gayet iyiydiler.