240 bine ferrari 360 modena

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu araçların F1 şanzımanlarında sıkıntı olduğu bilinen birşey, bence o yüzden o kadar ucuz. Muhtemelen şanzıman revizyon istiyodur, 360 modena alabilecek olsam sadece manuel alırdım.

Geçen ay bir arkadaşım 38bin km'de FERMAS çıkışlı 360 Modena'yı 215.000 liraya sattı.
Araç temizdi bir tane ufak sayılabilcek bir kazası vardı. 245 e ilanda duruyorken her gün bir sürü insan arayıp soruyordu ama alıcısı bir türlü çıkmadı. Sonunda biri geldi 215 bin nakit teklif edince kıramadı. Zaten İstanbul gibi bir yerde kullanılması gerçekten zor bir araç ayrıca dur-kalk trafiğe hiç uygun değil ve masraflı. İkinci eli de çok durgun. Sahibinden.com'daki yazan fiyatlara aldanmayın. Hepsi yazanın 10-20 aşağısına veriliyor.

Ferrari'ler doğru kullanılmadığında motor ve şanzımanında büyük sorunlar çıkıyor. Bunun da öyle bir sorunu veya kazası olabilir. Temiz diye yazılmış ama galerilere güven olmaz. Ama temiz de olabilir. Bakmak lazım.

MAZDA 3 UN dolusunun 135 000 tl oldugu ulkemizde eskide olsa modenaya 240 istemeleri az geldi bana ama madem piyasada 215k ya satılanıda var bunu 200 e bile verir adam zaten yazmış pazarlık olur diye yani sanki kelepir bir tek ben miyim böyle düşünen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...