25 bin TL civarı televizyon tavsiyesi

Alper45

Panpa
2,267
27
Herkese selamlar, 25 bin tl civarı android tv almayı düşünüyoruz, 55" civarı(60'a doğru da kayabilir) bir ekran büyüklüğü aralığımız var, genel olarak ne tavsiye edebilirsiniz? Kullanım alanı : Normal televizyon olarak bakılacak. Oyun vs olmayacak.

ablam son 1 yıl içerisinde bim ya da a1*1 den ucuza bir TCL android tv almıştı. Keşke ben de alıp kenara koysaydım dedim. çok iyi çıktı. Gayet hızlı, görüntüsü filan da gayet iyi. Sıfır sıkıntı gidiyorlar. Modellerine çok hakim değilim ama marka olarak TCL öneririm, güçlü işlemciye sahip bir modelini alabilirsiniz.

Hayırlı olsun. Yaklaşık 1.5 sene önce 50P735 modelini almıştık. 635 ve 735 serileri çok büyük ihtimalle aynı, aralarında ufak tefek versiyon farkları vardı diye biliyorum alırken ikisi de aynı paraydı çünkü mağazasına göre. Google TV gerçekten kullanışlı oluyor, özellikle kumanda da bulunan mikrofon ile beraber sesli komut ve aramaya yardımcı olan Google Asisstant beklediğimden iyi çalışıyor ve kullanıyoruz. Alırken o fiyat skalasında Grundig ve Vestel'in modelleri vardı, Vestel biraz daha canlı-parlak görüntü sunuyordu ama güvenemedim. Oda çok aydınlıksa diğer QLED, miniLED gibi ürünlerin canlılığını gördüyseniz size düşükmüş gibi gelebilir ancak fp olarak panel teknolojisini düşündüğünüzde gayet yeterli bir ürün. Işık sızması yok, kasa kalitesi kötü diyemem yamuk çarpık durma yok.
Ben alırken yanında TCL Move Audio S600 ANC kablosuz kulaklık hediyesi varmış haberim yoktu çok mutlu etmişti, beleş mal baldan tatlıdır hatatat
BİLKOM satış sonrası hizmetlerinde yardımcı oluyor, kuruluma gelen abiler gayet bilgiliydi ince ayarlarını yaptılar. Otomatik parlaklık, tasarruf, dinamik renk gibi ayarları yapmak gerekiyormuş yapmazlarsa siz yaparsınız. Kutusunu 6 ay atmamızı söylediler arıza halinde direkt yenisi ile değişiyorlarmış. Henüz bir falsosunu görmedik çok şükür. Fişi çekip taktığınızda biraz geç açılıyor, normal uyku modundan uyandırırken öyle bir durum olmuyor. Yine bazen üst üste uygulamalar arası hızlı geçişler yapmaya çalıştığınızda takılmalar yapabiliyor kaliteli bir tablet donanımı performansı beklemek doğru olmaz tabi. Uygulamalar çalışırken herhangi bir donma kasma hiç yaşamadım ama tarayıcı dahil.

Hayırlı olsun. Yaklaşık 1.5 sene önce 50P735 modelini almıştık. 635 ve 735 serileri çok büyük ihtimalle aynı aralarında ufak tefek versiyon farkları vardı diye biliyorum alırken ikisi de aynı paraydı çünkü mağazasına göre. Google TV gerçekten kullanışlı oluyor, özellikle kumanda da bulunan mikrofon ile beraber sesli komut ve aramaya yardımcı olan Google Asisstant beklediğimden iyi çalışıyor ve kullanıyoruz. Alırken o fiyat skalasında Grundig ve Vestel'in modelleri vardı, Vestel biraz daha canlı-parlak görüntü sunuyordu ama güvenemedim. Oda çok aydınlıksa diğer QLED, miniLED gibi ürünlerin canlılığını gördüyseniz size düşükmüş gibi gelebilir ancak fp olarak panel teknolojisini düşündüğünüzde gayet yeterli bir ürün. Işık sızması yok, kasa kalitesi kötü diyemem yamuk çarpık durma yok.
Ben alırken yanında TCL Move Audio S600 ANC kablosuz kulaklık hediyesi varmış haberim yoktu çok mutlu etmişti, beleş mal baldan tatlıdır hatatat
BİLKOM satış sonrası hizmetlerinde yardımcı oluyor, kuruluma gelen abiler gayet bilgiliydi ince ayarlarını yaptılar. Otomatik parlaklık, tasarruf, dinamik renk gibi ayarları yapmak gerekiyormuş yapmazlarsa siz yaparsınız. Kutusunu 6 ay atmamızı söylediler arıza halinde direkt yenisi ile değişiyorlarmış. Henüz bir falsosunu görmedik çok şükür. Fişi çekip taktığınızda biraz geç açılıyor, normal uyku modundan uyandırırken öyle bir durum olmuyor. Yine bazen üst üste uygulamalar arası hızlı geçişler yapmaya çalıştığınızda takılmalar yapabiliyor kaliteli bir tablet donanımı performansı beklemek doğru olmaz tabi. Uygulamalar çalışırken herhangi bir donma kasma hiç yaşamadım ama tarayıcı dahil.
İzlenimlerini aktardığın için teşekkür ederim :)