254 40 19 Lastik Önerisi /İnsignia Sport Lastik Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mechanic1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mechanic1

Araba
Asfalt Kurutucu
27
Marka
Opel
Arkadaşlar merhaba yakın zamanda lastikleri değiştirmem gerekiyor insignia sport aracım için 245 40 r19 lastik önerisinde bulunabilecek var mı şuan üstünde lassa var dişlerde bitince çok ses almaya başladı içeriye güzel fiyat performans önerilerinizi bekliyorum
Not: sessiz olması ön planda

Kış lastiğinde sessiz lastik epey zor ama sessizlik ve konfor için michelin dışına çıkmamak lazım.

Michelin Primacy 4 kullandım. Çok memnundum, ıslak zemin performansı da çok iyi, ses, yol tutuş harika. Pilot Sport 4 istiyordum ama Primacy 4 denk geldi Pilot Sport biraz daha spora kaçıyor yol tutuş daha iyi olabilir ama Primacy 4 den daha fazla ses ve konforsuz olur tahminimce.

Arkadaşlar merhaba continental sportcontact 6 taktırdım Lassadan sonra mükemmel lastik hakikaten ses azaldı yol tutuş arttı ve bu iki faktör bariz bir şekilde arttı tutuşu tam deneyimleme fırsatım olmasada Lassadan iyi tuttuğu büyük bir gerçek yakında yol yutuşunu sınayıp düşüncelerimi yazarım

Sportcontact 7 geliyor bu bahar ayında, eğer aceleniz yok ise yeni çıkan bu ürünü beklemekte fayda var. Bende aynı araçtan var beklemedeyim mart nisan gibi SP7 alacağım inşAllah