İlk pist tecrübemdi ve 8:00 da başlayan sesin arabadan geldiğini sanmam nedeniyle bütün konsantrasyonum uçup gitti  . Sesin cama yapıştırılan etiketlerden geldiğini anlamamız son turu buldu ve malesef iyi bir süre yapamadım. Tecrübesizlik diyelim birdaha ki sefere çok iyi şekilde yapıştırmak lazım o etiketleri. En iyi turum 2 dakika 45 saniye  idi. Normalde iyi bir sürüş olmadığından paylaşmayacaktım ama bol aksiyonlu ve iyi bir çekim olduğu için paylaşmaya karar verdim, iyi seyirler
 . Sesin cama yapıştırılan etiketlerden geldiğini anlamamız son turu buldu ve malesef iyi bir süre yapamadım. Tecrübesizlik diyelim birdaha ki sefere çok iyi şekilde yapıştırmak lazım o etiketleri. En iyi turum 2 dakika 45 saniye  idi. Normalde iyi bir sürüş olmadığından paylaşmayacaktım ama bol aksiyonlu ve iyi bir çekim olduğu için paylaşmaya karar verdim, iyi seyirler  Ayrıca @sinan   abiye verdiği lastik basınçları ile ilgili tüyolar için teşekkür ederim, lastikleri çok fazla yemedik
 Ayrıca @sinan   abiye verdiği lastik basınçları ile ilgili tüyolar için teşekkür ederim, lastikleri çok fazla yemedik 
Araç:
Bmw 428i Stok (245 HP)
Bridgestone Potenza S001 RFT Lastikler
M Adaptif Süspansiyon
M Performance Eksoz (Performansa bir katkısı yok)
Sport + ve şanzıman S Modunda kullandım.

. Sesin cama yapıştırılan etiketlerden geldiğini anlamamız son turu buldu ve malesef iyi bir süre yapamadım. Tecrübesizlik diyelim birdaha ki sefere çok iyi şekilde yapıştırmak lazım o etiketleri. En iyi turum 2 dakika 45 saniye  idi. Normalde iyi bir sürüş olmadığından paylaşmayacaktım ama bol aksiyonlu ve iyi bir çekim olduğu için paylaşmaya karar verdim, iyi seyirler
 . Sesin cama yapıştırılan etiketlerden geldiğini anlamamız son turu buldu ve malesef iyi bir süre yapamadım. Tecrübesizlik diyelim birdaha ki sefere çok iyi şekilde yapıştırmak lazım o etiketleri. En iyi turum 2 dakika 45 saniye  idi. Normalde iyi bir sürüş olmadığından paylaşmayacaktım ama bol aksiyonlu ve iyi bir çekim olduğu için paylaşmaya karar verdim, iyi seyirler  Ayrıca @sinan   abiye verdiği lastik basınçları ile ilgili tüyolar için teşekkür ederim, lastikleri çok fazla yemedik
 Ayrıca @sinan   abiye verdiği lastik basınçları ile ilgili tüyolar için teşekkür ederim, lastikleri çok fazla yemedik 
Araç:
Bmw 428i Stok (245 HP)
Bridgestone Potenza S001 RFT Lastikler
M Adaptif Süspansiyon
M Performance Eksoz (Performansa bir katkısı yok)
Sport + ve şanzıman S Modunda kullandım.

sinan reyis lastik için ne tavsiye verdi merak ettim. Bir de sizin tavsiyeniz var mı ilk kez piste çıkacak olanlara
 sinan reyis lastik için ne tavsiye verdi merak ettim. Bir de sizin tavsiyeniz var mı ilk kez piste çıkacak olanlara