Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
20 yaşında ve üniversite öğrencisiyim. Genellikle kendim kullanıcam. Gezmeyi çok seviyorum. Bu yüzden az yakan ve kullanışlı bir araç öncelikli tercihimdir.
1.92 boy ve 110 kiloyla 1.5 sene kadar 9n3 poloya bindim. İç hacmi gayet geniştir hiç şüphen olmasın. Sorunsuzluk noktasında da kafam epey rahattı, tavsiye ederim.
Getz'lerde 110 hp yok diye biliyorum 85 hp. Accent Era'lar 110 hp Linea dan getz e geçiş yapan biri olarak her türlü Getz derim,Linea çok afedersin kazık gibi araç,şehiriçinde kullanımda yoruyor insanı fakat Getz sıkıntı olmaz hemde park yeri avantajı var Bu seçeneklerden ÖĞRENCİYE uygun olanı kesinlikle Getz. Peugeot 207 de tavsiye ederim,hem az yakıyor (şehir içi 1 depoyla 1000 km ) hemde yumuşak (debriyajı biraz sert). Peugeot 207 de bakın derim.
Getz'lerde 110 hp yok diye biliyorum 85 hp. Accent Era'lar 110 hp Linea dan getz e geçiş yapan biri olarak her türlü Getz derim,Linea çok afedersin kazık gibi araç,şehiriçinde kullanımda yoruyor insanı fakat Getz sıkıntı olmaz hemde park yeri avantajı var Bu seçeneklerden ÖĞRENCİYE uygun olanı kesinlikle Getz. Peugeot 207 de tavsiye ederim,hem az yakıyor (şehir içi 1 depoyla 1000 km ) hemde yumuşak (debriyajı biraz sert). Peugeot 207 de bakın derim.