KAPALI 28 bin TL'ye sorunsuz araç?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zahid

Elit Apaçi
11 Eyl 2016
56
33
970
Marka
Peugeot
20 yaşında ve üniversite öğrencisiyim. Genellikle kendim kullanıcam. Gezmeyi çok seviyorum. Bu yüzden az yakan ve kullanışlı bir araç öncelikli tercihimdir.
 

Samed M.

Panpa
Beta Programı
8 Eyl 2016
1,347
3,278
3,770
24
Antalya
Marka
Hyundai
Samed M. Onu bende düşündüm ama fiyatları biraz uçtuğu için temiz bi tane bulmak zor. Ama denk gelirse bence de tercih edilebilir
Parçası ucuz, kendi ve kullanımı rahat bir araba. 220.000' de bizimki iç kısımda yıpranma belirtisi yok gibi, he yumuşak malzeme diye birşey yok ama leğen plastiği de değil. Frenler orta karar ne iyi ne kötü belki bizim bakımlar geldi bilemiyorum. Süspansiyonlar yumuşak, bunun bir zararı var yol dalgalandımı hızlıysan arka böyle ince ince sekmeye başlıyor. Limitlerini bilmiyorum ben kullanmadım hiç ama babam seri kullanır ona rağmen aaa kayıyoruz moduna girmedik hiç. En önemlisi de çok çılgın yürüyor makina, öğrenci işi yaramazlıklara iyi cevap verir yani. Yakıt emsali dci ve benzerlerine göre bir yarım litre fazla olur büyük ihtimal.
 

acarr

Elit Apaçi
8 Eyl 2016
65
32
970
26
Bursa-Samsun
Getz ile ilgili çok güzel anılarım var o yüzden direk Getz'e işareti koydum. 1.4 benzinlisini(LPG var) yaz boyunca hunharca kullanmamıza rağmen(her kavşakta el freni çekmek ve sol ayak frenine alıştırma yapmak gibi) sapasağlam kalmıştı.
Getz'in 1.6 benzinlisini de (LPG var) sürücü kursunda kullanmıştım 14 saat boyunca, o da iyiydi 200bindeydi ama diriydi :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım