Selamlar, yıl sonuna kadar araç alma düşüncem var. Şu anda düşündüğüm araçlar BYD Sealion 7, Sealion 06 (ağustos gibi geleceği söyleniyor), Hyundai Ioniq 6 makyajlı kasa, 2024-2025 BMW iX1 eDrive20, 2021-2022 iX3 eDrive20, 2024 BMW i4. Düşüncelerim var. Şehir dışına yılda 1 çıkarsam çıkarım; genel olarak şehir içi her gün kullanma planım var. Togg T10F kullandım 2 ay, pek konfor ve kullanım kolaylığı açısından beğenmedim. Tesla da çok plastik ve içi boş geliyor, o nedenle istemiyorum. Bunlar dışında önerisi olan veya aralarından “bu model daha iyi” dediğiniz bir araç var mıdır? Bütçe 3 milyon +- 300 bin. BMW modellerini veya Mercedes EQE ya da EQC gibi araçları 2. el olarak, diğerlerini sıfır olarak almayı planlıyorum.
Açıkçası çok uçayım kaçayım, hızlı gideyim diyen biri değilim; benim için ferahlık, donanım ve konfor önemli. Evimin otoparkına wallbox kurdurabilirim. Şirketimde de AC şarjlar kW fiyatı 4 TL olduğundan, benzinli veya dizelden çok daha mantıklı geliyor. Bakım, vergi anlamında da finansal açıdan daha rahat görüyorum. Elektrikli araç önerileri rica ediyorum, dediğim maksimum fiyat aralığına kadar.
Açıkçası çok uçayım kaçayım, hızlı gideyim diyen biri değilim; benim için ferahlık, donanım ve konfor önemli. Evimin otoparkına wallbox kurdurabilirim. Şirketimde de AC şarjlar kW fiyatı 4 TL olduğundan, benzinli veya dizelden çok daha mantıklı geliyor. Bakım, vergi anlamında da finansal açıdan daha rahat görüyorum. Elektrikli araç önerileri rica ediyorum, dediğim maksimum fiyat aralığına kadar.
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: