3.Köprü yolunda bir dost

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Renard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Renard

Panpa
1,534
38
Marka
BMW

Video ile ilgili birkaç detayı yazıyım:

1. Maalesef Xioami Yi'nin mikrofonu yarı yolda bıraktı. 130km hızdan sonra ses gidiyor.
2.1.25'den sonra anlık hız göstergesini takip edebilirsiniz. Öncesinde kapalı.
3.Video 5.Dk'ya kadar durağan. 5.dk'dan sonra kıvama geliyor,7dk'dan sonra şenleniyor. Hatta bir de sürpriz var :)

NOT:7.30DK'DAN SONRA SESİ AÇIN :)

iyi seyirler.

Son düzenleme:
8:35 de aklıma şu geldi :D
$_35.JPG

Ortada bir kapışma göremedim, ufuktan bir 5li selektör yapıyor o kadar. :D

Videolarınıza baktımda Volvo kullandım demiştiniz, 850 herhalde kullandığınız araç. Onların keyfi başka, çok az bir s70 tecrübem vardı. Ondan sonra ufak bir araç İstanbul gibi bir yerde çok iyi gelmiştir, rahat ettirmiştir.

Ortada bir kapışma göremedim, ufuktan bir 5li selektör yapıyor o kadar. :D

Videolarınıza baktımda Volvo kullandım demiştiniz, 850 herhalde kullandığınız araç. Onların keyfi başka, çok az bir s70 tecrübem vardı. Ondan sonra ufak bir araç İstanbul gibi bir yerde çok iyi gelmiştir, rahat ettirmiştir.
evet 850 T5 idi :) Muhteşem bir arabadır. Tabi ki her elektronik alet gibi onun da eksileri vardı ancak barındırdığı özellikleri üretildiği zamanın ötesinde bir arabaydı. Kesinlikle öyle, manevra kabiliyeti ve park kolaylığını insan istanbul gibi bir şehirde arıyor.

Son düzenleme:

Video ile ilgili birkaç detayı yazıyım:

1. Maalesef Xioami Yi'nin mikrofonu yarı yolda bıraktı. 130km hızdan sonra ses gidiyor.
2.1.25'den sonra anlık hız göstergesini takip edebilirsiniz. Öncesinde kapalı.
3.Video 5.Dk'ya kadar durağan. 5.dk'dan sonra kıvama geliyor,7dk'dan sonra şenleniyor. Hatta bir de sürpriz var :)

NOT:7.30DK'DAN SONRA SESİ AÇIN :)

iyi seyirler.
hahahahahahahahahhaa valla iyi güldüm izlerken. 5 Serisi baya bi dumur oldu :D:D.

ibiza ne ya ibiza? dandik, multimediası da yok. Mazda 2 fiesta varken nedir yani? :0)

Sivas dan. Ankaraya kadar bir milletvekili ile kapismistim. Bmw x5 di araba. Beni 180 km ile gecip gitti. Kayseride istasyonda durmuş benzin alirken gectim. 40 km sonra beni gene 200 lu hizlarda gecti. Aradan 1 saat gecti bu sefer dinlenme tesisinde gordum durmuş. Gene gectim.. Ankaraya 10 km kala beni gene yakaladi gecti. Bir muddet sonra trafige girdik. Ikimiz yan yana ankaraya giriş yaptik. Tuhaf bir musabaka idi. Oysaki en cok 110 km hiz yapiyordum.

Sivas dan. Ankaraya kadar bir milletvekili ile kapismistim. Bmw x5 di araba. Beni 180 km ile gecip gitti. Kayseride istasyonda durmuş benzin alirken gectim. 40 km sonra beni gene 200 lu hizlarda gecti. Aradan 1 saat gecti bu sefer dinlenme tesisinde gordum durmuş. Gene gectim.. Ankaraya 10 km kala beni gene yakaladi gecti. Bir muddet sonra trafige girdik. Ikimiz yan yana ankaraya giriş yaptik. Tuhaf bir musabaka idi. Oysaki en cok 110 km hiz yapiyordum.
boşa yakıt yakmış diyeceğim de parasını biz veriyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...