AÇIK 300.000 TL Bütçe ile Öğrenci Arabası

Efe Kaya

Efe Kaya
Asfalt Kurutucu
27
300.000 TL'ye kadar(Pazarlıkla max 320-325bin tl falan) araba bakıyorum. Aklımda Peugeot 206 1.4(75 ve 90hp) ve Renault Clio mk2(98hp) var. Aradığım araba parçası ucuz, sorun çıkarmayacak, model yılı 2000'in altına düşmeyecek, km olarak ta 300 bini görmemiş olacak şekilde bakıyorum. Tavsiye edebileceğiniz veya tecrübenizi paylaşabileceğiniz araç varsa paylaşırsanız sevinirim.
(2000 modelin altına düşersem aklımda Corsa B ve Polo 6N var ama hiç istemiyorum 2000 modelin altına düşmek.)

Genel olarak aradığım özellikler: Klima, hidrolik direksiyon, abs.

Son düzenleme:
1.2 palio'nun çekişi iyi midir hocam? Üniversitede kullanacağım için memlekete dönerken 3-4 kişi olacağız o yüzden biraz ağırlık binecek arabaya.
biraz gücünün farkında olarak kullanırsanız yeter, ben 5 yıldır 50 beygir 1.3 favorit kullanıyorum 6 kişi bindiğimiz de oldu. mutlu muyum dersen hayır ama yetiyo mu dersen yettiriyoruz :D reno konusuna bişey diyemem bilgim yok ama fiat tarafında benim önereceğim motor 1.2 16v, o bulunamazsa 1.2 8v ki bu bir tık ciğersiz kalacaktır, o bütçelerde bulunuyorsa 1.4fire, son çare ise ilk kasa paliolardaki 1.4 (mpi olmayan) motor olacaktır. Dizele ben güvenemiyorum ama usta parça sorunu yaşamazsınız, 1.6 16v motorda ciddi seviyede usta sorunu yaşarsınız

Son düzenleme:

Her yıl öneririm, bir kere daha öneriyim. Bu yıldaki Toyota motorları sorunsuzluğuyla nam salmış bir döküm bloktur. Efsane kasa platformunun üstüne inşa edilmiştir ve muazzam derecede kaliteli bir araçtır. Linea Luna modelinin sunrooflu ve çelik jantlı versiyonları da var fakat bu ilandaki en muntazam örnek gibi geldi. Alın basit bir yağ - sıvı bakımı yapın ve geriye yaslanın. Sedanlara göre kalitelidir, tüm Corolla Hb varyasyonları gibi İngiltere üretimidir.

Her yıl öneririm, bir kere daha öneriyim. Bu yıldaki Toyota motorları sorunsuzluğuyla nam salmış bir döküm bloktur. Efsane kasa platformunun üstüne inşa edilmiştir ve muazzam derecede kaliteli bir araçtır. Linea Luna modelinin sunrooflu ve çelik jantlı versiyonları da var fakat bu ilandaki en muntazam örnek gibi geldi. Alın basit bir yağ - sıvı bakımı yapın ve geriye yaslanın. Sedanlara göre kalitelidir, tüm Corolla Hb varyasyonları gibi İngiltere üretimidir.
benim gözümde makyajlı kasa AE101'dir bu. sürüşü, gidişi, duruşu 10 yıl öncesinin standartlarındadır. Ama dayanıklılığı da öyle :D

benim gözümde makyajlı kasa AE101'dir bu. sürüşü, gidişi, duruşu 10 yıl öncesinin standartlarındadır. Ama dayanıklılığı da öyle :D
Kesinlikle katılıyorum. Bahsi geçen ucuzlaştırılmış B segment araçlarındansa zamanında bir çok otoriteden küçük Lexus tanımlaması almış bir kasanın güncellenmiş halinin piyasaya sürülmüşünü almak daha mantıklı :) Kalitesi, dayanıklılığı ve yol tutuşu bahsi geçen modellere göre kesinlikle önde bir araçtır.

Ek olarak Toyota'nın eski modellerinde de verdiği servis standartı ve bakım maliyetleri avantajlı tarafı. Websitesi güncel oluyor. Fiyatlar sanayiye göre daha makul: