Tanışalım inşAllah hocam.Geçmiş olsun hocam daha tanışamadık öyle araçların sahipleriyle
Olur tabikide Hocam neredesiniz pekiTanışalım inşAllah hocam.
Sanırım 320d de makyajdan sonra düzelmişti bu bilgi dogrumu birde f10 da da makyaj sonrasındakilerdede var mı o problem acaba
burada bır arkadas vardı ısmını hatırlamıyorum genel kronık sorunlar adı altında bmw ıle ılgılı bır dokuman cıkarmıstı ınanamadım hemde yanılmıyorsam 2014 ve ustuydu. 2011 model japon arabaya sahıbım 80 bın km gectık ınanılmaz zorladıgım anlar oldukca fazla sadece yag ve su koyuyorum. boyle konularıda oyle zevkle okuyorumkı alıyorum cekırdegımı mıs bu arada sızın arabayada masallah tamam belkı koltuk ısıtması veya serıt takıp sıstemı yok ama kullandıgım zaman gunumuzdekı cogu arabadan daha rafıne bır surus deneyımı yasatan parasının hakkını hakeden bır araba. ( tabı resımdekı sız ısenız )ah Japonlarr ahhhh
evet pp de ki benim Japon aracım yok ama Japon araçlarına karşı yapıla övgü v.s çok hoşuma gidiyor. Sanayide Honda özel servisiydik ve ara sıra Opel, Vw, Citroen gibi araçlar ağır arızalardan geliyordu bi liftte 90 model Accord yağ bakımı diğer liftte 2014 model full özellikli bir araba ama arızası ağır insanın başka bir hoşuna gidiyorburada bır arkadas vardı ısmını hatırlamıyorum genel kronık sorunlar adı altında bmw ıle ılgılı bır dokuman cıkarmıstı ınanamadım hemde yanılmıyorsam 2014 ve ustuydu. 2011 model japon arabaya sahıbım 80 bın km gectık ınanılmaz zorladıgım anlar oldukca fazla sadece yag ve su koyuyorum. boyle konularıda oyle zevkle okuyorumkı alıyorum cekırdegımı mıs bu arada sızın arabayada masallah tamam belkı koltuk ısıtması veya serıt takıp sıstemı yok ama kullandıgım zaman gunumuzdekı cogu arabadan daha rafıne bır surus deneyımı yasatan parasının hakkını hakeden bır araba. ( tabı resımdekı sız ısenız )
masallah hocam kazasız belasız kullanın ınsallah. valla japon ıyıdır ama son zamanlarda degıstırmek ıstedıgımde fıyatlarıyla bıraz uzuyorlar bıde ıkıncı ellerı bıraz zayıf o kadar. 2 aydır satamadım oyle dıyeyımevet pp de ki benim Japon aracım yok ama Japon araçlarına karşı yapıla övgü v.s çok hoşuma gidiyor. Sanayide Honda özel servisiydik ve ara sıra Opel, Vw, Citroen gibi araçlar ağır arızalardan geliyordu bi liftte 90 model Accord yağ bakımı diğer liftte 2014 model full özellikli bir araba ama arızası ağır insanın başka bir hoşuna gidiyor
araç neydi abimasallah hocam kazasız belasız kullanın ınsallah. valla japon ıyıdır ama son zamanlarda degıstırmek ıstedıgımde fıyatlarıyla bıraz uzuyorlar bıde ıkıncı ellerı bıraz zayıf o kadar. 2 aydır satamadım oyle dıyeyım
mazda 3 2011 kasaaraç neydi abi