KAPALI 350.000 TL ye kadar araç tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alpckr33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alpckr33

Profesör
74
Marka
BMW
Selam arkadaşlar. Bmw 320ied 40th year edition vardı bende , bugün 189.000 tl ye sattım. Üstüne birazdaha para koyup birazda kredi çekecem. Güçlü ve çekici bi araç arıyorum. Araç önerirseniz iyi olur. (Not: arkadan itiş olursa iyi olur :D)

Selam arkadaşlar. Bmw 320ied 40th year edition vardı bende , bugün 189.000 tl ye sattım. Üstüne birazdaha para koyup birazda kredi çekecem. Güçlü ve çekici bi araç arıyorum. Araç önerirseniz iyi olur. (Not: arkadan itiş olursa iyi olur :D)

mustang, camaro duz yolda iyi ama virajlarda bmw M3 kadar rijit durmuyor govde salinimi yapiyor. Turkiye piyasasini bilmiyorum fiyatlar nerelerdedir ama bence sizin derdinizin ilaci M3, son atmosferik M3lerden temiz bir tane dusururseniz evladiyelik alet. :)

Bu arada mustangi bende ciddi bir sekilde dusunuyordum ama sogutan seyler oldu , NCAP sonuclarini gordum ayrica ustune bu da yetmezmis gibi yeni sifir km mustang alan bir arkadasimda geri vites sorunu var ve servis hic ilgilenmedi.

Son düzenleme:
Eğer amaç dikkat çekici, güçlü ve arkadan itiş ise 3 den sonra 5 e hayatta geçmezdim. Bir süre sonra yeni kasası da çok sıradan hale gelecek bence.
Tek kapı problem değilse önerilen gibi Camaro olabilir
Yukarıda tavsiye edilen Mase de çok efsanedir

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...