Ticarilere uygun ebat ve yük endeksi var mıdır bilmem ama ben Goodyear kullandım. yol tutuş olarak hiçbir eksisini görmedim. Kafanızda soru işaretleri oluşturan yazlık koşullar için belirteyim: Daha önce kullandığım Bridgestone yaz lastiklerimle neredeyse denk bir fren mesafesi sunuyordu, yol tutuş ise bariz daha iyiydi. Üstüne aldığım yazlık Dunlop'lara göre ise fren mesafesi bariz gerideydi. Bu arada aracımda abs bile yok. Arabayı insan gibi kullanırsanız -ki aracınız da gayet düzgün kullanılacak cinsten bir araç, apaçi gibi makaslar atıp pedalların bir başını bir sonunu kullanacak profile uygun değilYazları Yazlıklara göre dezavantajı ne olur ? 3 ay kış döneminde 20-30 gün 5 derece altına iniyor o da zaten gece onun harici 330 gün Geceleri bile 4-5 derece altı yok. Hava gündüz gece farkı düşük Gündüz 7 ise Gece 4 falan yani
Bir de Ticarilerde iyi 4 mevsim var mı ? Bu soru da kafamı çok kurcalıyor bineklerdeki gibi çok seçenek yokSamsun için Ocak ayının hava durumu
Samsun için Ocak ayı hava durumu: sıcaklık, güneşli gün sayısı, yağış, basınç ve nem oranı. Yandex Hava Durumu'nda Samsun için aylara göre hava durumuyandex.com.tr
SUV lastiği alınsa olur mu deme sebebim Ticari lastiklerde uzun ömre taktıkları için Suv lara göre daha performanssız şeklinde okumuş olmam. Bu arada 106 950kg 102 850kg Ben 1900kg olan Caravelle i genelde 4 kişi binerek ort 2500kg kullanıyorum

Ömrü 40.000 km idi. Sonrasında birden bitti. Uzun ömür ve dayanıklılık isterseniz direk Bridgestone'lara bakın. Tüm modelleri aşırı uzun ömürlüdür, yüksek km yapanlar için idealdir.