Görünüşü içi dışı güzel olsun yeterli. Zaten genelde şehir içi kullanacam ev ile iş arası git-gel 20 km günlük. Yıllık 8-10 bin km anca yaparım. Şanzımanı sıkıntısız olursa kronik sorunları olmayan masrafsız bir araç memnun eder beniYetersiz bilgi vermişsiniz daha açık olun![]()
Aslında coupe tarzı istemiyorum normal 4 kapısı olsa daha kullanışlı olurA3
Civic Type-S
Punto
benim aklıma gelen spor gibi görünen en azından 3 kapılısı olan araçlargöz atabilirsiniz.
Aslında coupe tarzı istemiyorum normal 4 kapısı olsa daha kullanışlı olur![]()
Bana kalırsa ilk araba otomatik olmamalı özellikle düşük bütçede. Hem sanayi şu bu gerekirse heves kaçırır moral bozar hem de manuele alışmış olursunuz. Bu nedenle ille de otomatik derseniz puntoyu eleyin bu listeden çok kötü bi otomatiği var diğerlerini ben de tavsiye ederimA3
Civic Type-S
Punto
benim aklıma gelen spor gibi görünen en azından 3 kapılısı olan araçlargöz atabilirsiniz.
Bana kalırsa ilk araba otomatik olmamalı özellikle düşük bütçede. Hem sanayi şu bu gerekirse heves kaçırır moral bozar hem de manuele alışmış olursunuz. Bu nedenle ille de otomatik derseniz puntoyu eleyin bu listeden çok kötü bi otomatiği var diğerlerini ben de tavsiye ederim
Ishift bilmem de puntoyla fiorinoda aynı galiba onlar beni benden alıyoPuntonun otomatiği civiclerin ishiftten iyidir![]()
İçi dışı güzel ve spor görünüm derken cliodan mı bahsediyodunuz?
Belirttiğim fiyat aralığında alınabilir mi peki 50 bin üstü gibi geldi bana sanki 1.6 larBence 1 sene kullanıp satmayı düşünüyorsanız 1.6 tam otomatik cliolar mantıklı seçenektir sizin için piyasada güzel giden araçlar![]()
Bir de yarı otomatik ile tam otomatik arasında ne gibi farklar var?Belirttiğim fiyat aralığında alınabilir mi peki 50 bin üstü gibi geldi bana sanki 1.6 lar ☺
Bir de yarı otomatik ile tam otomatik arasında ne gibi farklar var?
1.5 ler yarı otomatik 1.6 lar tam otomatik. Yarı otomatik ile tam otomatik arasında ne gibi farklar var bilmediğimden soruyorum?İlanlarda saçma şeyler var onlara aldanmayın 1.6 tamamen tam otomatik diye biliyorum![]()