Uzun bir yazı olacak idare et lütfen oncelikle Dayımın meslegi ucak makanigi zaten subay kendisi o yüzden anlıyor araçların alt yapı işleyiş düzeninden.öncesinde 206 jazz ve corolla (efsane kasa denilen) sahibiydi corollayı sattıktan sonra aurisler var otomatik hb fenada yorumlara sahip degil toyota alayım corrolladan alıstım hemde sağlam araba dedi gidip bayiden satın aldı elegant ve otomatik ilk 2 3 ay malatyada sıkıntısız bindi ne olduysa izmire taşınınca oldu araba rampa çikmıyormus yavassan (10-20km) ne kadar gaz verirsen ver araba durup geri kaymaya baslıyormus ve tabi şanzımandan yanik kokularıyla beraber dedik götür bayiye 1.2 arabalar çıkarken onun çikmama ihtimali yok neyse götürmüs servise 3 aylık arabanın baskıbalatasının bitik olduğunu bu yüzden cıkmadıgını söylemisler neyse baskı serviste degismis evin rampasına geldiğinde yine aynı durum degisen bisey yok burda ilk cizigi yedi sonra 4. Ayında el freni teli kopuyor rampada arkasındaki araca bindiriyor yine bir servis ziyareti teli cıkartıyorlar tel oksitlenmis bu yüzdende mukavemet gösteremeyip kopmus oda bir cizik attırdi 7. Ayında izmirden mersine geliyoruz ben kullanıyorum mersin gişelerine geldigimde ayağımı frene attım fren dipte boşalmıs bosa alıp yavas yavas el freniyle durdurdum servise cekildi fren hidrolik pompası patlamıs bu olaydan sonrada dayım direk servisten alıp araba pazarına cekti sattı o bizi öldürmeden biz onu öldürelim diyerek sattıktan sonra daha bana toyota aldıracak güc yok dedi