KAPALI 50-60 bin TL ye hangisi alınmalı

yilmaz460

Takipçi
1
Merhaba otopark.com takipçileri.
biz 3-4 aya hayırlısıyla araba alıcaz ama ne seçmemiz gerektiği ne kadar yaktığı 5 kişi taşırmı konusunda hiç bir fikrimiz yok. Bu fiyatlara clio 4 az yakar diye duydum yada accent blue hoşumuza gitti biz genelde 4 5 kişi yolculuk yapıyoruz şehir içi kısa mesafelere gidiyoruz. aldığımız zaman ve satarkeen sıkıntı ve zarar ettirmicek araba tavsiyeleriniz varmı?

Accent blue dizel sahibiyiz. Kriterlerinize tamamen uyuyor cliodan biraz fazla yakması dışında. 4-5 kişi için yeterli büyüklükte bir sedan. Şehir içi kısa mesafe sürüşlerinde de b segmenti standardında yol tutuş, konfor yalıtımı rahatsız etmeyecektir. 'Uzun yol yaparım yüksek süratlere çıkarım' deseydiniz özellikle mode ve mode plus paketlerdeki lastik ebatıyla uzun yolda yüksek hızda çok ufak bir tediginlik yaşatabilir diyecektim. Piyasası olduğu için de satarken zorluk çekmezsiniz. Clio, 5 kişiye küçük gelebilir ondan önermedim.
Başka bir konu, eğer yaşadığınız iklim sert kış ise hangi markanın olursa olsun dizel motorlar geç ısındığı için kısa mesafe sürüşlerinde gereğinden fazla yakar eğer çok kısa mesafe gidecekseniz bilginiz olsun

Son düzenleme:
Hoşgeldiniz. Clio4 az yakar ama 5 kişiyle üzer. Biz de arada yolculuk yapıyoruz, çekmesi sıkıntı değil de sığması ciddi sıkıntı olur. Accent Blue'yu doğru düşünmüşsünüz. Tam olarak beklentilerinizin karşılığı arabadır.