AÇIK 500.000₺’ye otomatik araç önerisi

MercimekKöftesi

Onur
Senkromeççi
22
Marka
Renault
Merhaba dostlar. Bu bütçeye evden işe gitmelik (araçla 15 dk mesafe) sorun çıkarmayacak otomatik araç bulunabilir mi? Clio, i20 tarzı küçük HB olursa çok iyi olur. Aranan özellik sorun çıkarmaması ve otomatik olması başka bir kriter yok.

Ya da bu bütçeye 0 citroen ami tarzı araç mı alınmalı?

Son düzenleme:
Hocam 1.4 Jazz bunu buldum ne dersiniz?
Araba tamam düşük km ama komple boya istiyor içi ve dışı çok hoyrat kullanılmış. Direkte macun kalkması var, belli ki ufak olmayan kazası da var. Bence alınmaz.
Ya bunun sanki takla atmış gibi bi hali var. Ya takla atmış, ya da darbeyi sağlam yiyip spin atarak dönmüş başka yere vurmuş filan... Kaportada çizgiler çok kaymış. @BavarianEngineer dediğin gibi direkte macun kalkmış. Sıva dökülmesi gibi macun patlağı... Hadi o da talihsizlikle oldu diyelim, diğer yerlerde de çizgiler kaymış. Boya değişene takılan biri değilim ama bu kadar bitik Jazz'ı daha önce görmemiştim. =)

Hocam boya falan gram önemli değil. Yürüründe motorunda falan bir problem yaratmasın gerisi mühim değil bizim için. O nedenle hiç önemsemedim onları.
Mevzu boya değişen değil zaten, arabanın hor kullanılmış olması, çizgileri bozuk geçmişi muamma, takla atmış olma ihtimali olan arabaya önemsemedim demek çok iyimser bir yaklaşım olur. Bizimki tavsiye tabi ki gerisi size kalmış.

Mevzu boya değişen değil zaten, arabanın hor kullanılmış olması, çizgileri bozuk geçmişi muamma, takla atmış olma ihtimali olan arabaya önemsemedim demek çok iyimser bir yaklaşım olur. Bizimki tavsiye tabi ki gerisi size kalmış.
Anladım hocam. Arabanın dışına böyle bakan adam içine hiç önem vermemiştir bakımını falan aksatmıştır da diyorsunuz anladığım kadarıyla. Zaten alıcağımız aracı her türlü ekspere sokacağız. Kaporta bağlamında şase podyede işlem yoksa pek problem değil diye biliyorum. Dediğiniz gibi başka ilanlara bakayım o halde.

Hocam boya falan gram önemli değil. Yürüründe motorunda falan bir problem yaratmasın gerisi mühim değil bizim için. O nedenle hiç önemsemedim onları.
Arabaları ömrümüzün sonuna kadar kullanmak için almıyoruz genelde, sizin için önemli olmasa da halkımızın büyük çoğunluğu için önemli olan şeylere de dikkat etmenizi öneririm biraz. Hatasız eski arabaya karşıyım ama bu kadar da kusurlu olmasın

Hocam 1.4 Jazz bunu buldum ne dersiniz?
Bu yaşta sunroof bence risk, bir de araç çok yorgun duruyor, bence km bazında bakmayın daha yüksek km'li daha diri araç bulunabilir, bu fiyatlara bakacağınız aracın elektronik özelliklerini minimal düşünmeniz yaş-yıpranma nedeniyle hayrınıza olacaktır. Ben uzunca süre 1.6 Era otomatik kullandım, bu fiyatlara şiddetle tavisye ederim. Japon yan sanayi sevmez, eski japon parça fiyatı konusunda biraz üzebilir bilginiz olsun. Kore daha yan sanayi parçaya açık, parça maliyetleri daha uygun oluyor. Fiesta 1.6 bakılabilir, focus 1 motorlu 4 ileri tk, onlar da oldukça kemikli araçlardır. Kardeşim uzunca süredir sorunsuz bir şekilde kullanıyor.

Bu yaşta sunroof bence risk, bir de araç çok yorgun duruyor, bence km bazında bakmayın daha yüksek km'li daha diri araç bulunabilir, bu fiyatlara bakacağınız aracın elektronik özelliklerini minimal düşünmeniz yaş-yıpranma nedeniyle hayrınıza olacaktır. Ben uzunca süre 1.6 Era otomatik kullandım, bu fiyatlara şiddetle tavisye ederim. Japon yan sanayi sevmez, eski japon parça fiyatı konusunda biraz üzebilir bilginiz olsun. Kore daha yan sanayi parçaya açık, parça maliyetleri daha uygun oluyor. Fiesta 1.6 bakılabilir, focus 1 motorlu 4 ileri tk, onlar da oldukça kemikli araçlardır. Kardeşim uzunca süredir sorunsuz bir şekilde kullanıyor.
Mesela https://www.sahibinden.com/ilan/vas...matik-fiesta-1.6-dusuk-km-de-1252414822/detay