AÇIK 500 bin tl bütçe ile alınabilecek otomobil

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RYAN7R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RYAN7R

Özg
Panpa
4,160
29
Marka
Yok
Selamlar,

500 bin lira civarlarına araç almayı düşünüyorum, herhangi bir kıstasım yok, sadece olabildiğince güncel ve km si düşük araçlar tercihim, gündelik olarak bineceğim, dizel otomobil sevmediğim için tercih etmiyorum ama uygun bir araç varsa düşünebilirim, Ankara’dan almak önceliğim ama ciddi fiyat avantajı olan araç için gidip alabilirim, aklımda birkaç model var ama sizlerin fikirler önemli, teşekkürler.

Selamlar, mercedes e baktık ve almayacak gibiyim, full yetkili bakımlı ve tamir yetkili, hasar denilenin çok üstünde:

Mesaj: (1/2) Sayin Ilgili, Kayitlarimiza gore ***8726 sasi nolu MERCEDES C 180 1.6 STYLE markali arac 3 adet kazaya karismistir. KZ1: 21/04/2019 ERP-Carpisma 39857TL KZ2: 28/06/2015 ERP-Carpisma 2895TL KZ3: 04/05/2015 Carpisma 3324TL Sorulariniz icin http://bit.ly/2RjSWC2 B002

Mesaj: (1/3) Sayin Ilgili, ***0971 plakali MERCEDES C 180 1.6 STYLE markali araca ait 21.04.2019 kaza tarihli eksper rapor bilgileri: KM: 36303, Iscilik Toplam Tutar: 2534.89TL, Parca Toplam Tutar: 37322.19TL, Degisen Parca Bilgileri: DIREKSIYON DISLI KUTUSU(1 adet, Orijinal), SURUCU HAVA YASTIGI(1 adet, Orijinal), AKS BASI(1 adet, Orijinal), DIZ HAVA YASTIGI(1 adet, Orijinal), PERDE HAVA YASTIGI(1 adet, Orijinal), EMNIYET KEMERI(1 adet, Orijinal), AMORTISOR(1 adet, Orijinal), TEKERLEK RULMANI(1 adet, B002

Mesaj: (2/3) Orijinal), CEKICI KOL(1 adet, Orijinal), YAY SALINCAGI(1 adet, Orijinal), EMNIYET KEMERI A(1 adet, Orijinal), EMNIYET KEMERI S(1 adet, Orijinal), 225/50T17 LASTIK(1 adet, Orijinal), DAVLUMBAZ MUHAFAZA KAPAGI(2 adet, Orijinal), MOTOR BOL. ALT MUHAFAZASI(1 adet, Orijinal), MUHAFAZA AYAK BOLMESI(1 adet, Orijinal), BURULMA CUBUGU MEKANIZMA.(1 adet, Orijinal), TAHLIYE VALFI(1 adet, Orijinal), Sorulariniz icin http://bit.ly/2RjSWC2 B002

bu araba nası pert olmamış? 340 a alır mısınız peki? Bu oem ledler kesin çalıntı olur, taiwan alır takarım.

Selamlar, mercedes e baktık ve almayacak gibiyim, full yetkili bakımlı ve tamir yetkili, hasar denilenin çok üstünde:

Mesaj: (1/2) Sayin Ilgili, Kayitlarimiza gore ***8726 sasi nolu MERCEDES C 180 1.6 STYLE markali arac 3 adet kazaya karismistir. KZ1: 21/04/2019 ERP-Carpisma 39857TL KZ2: 28/06/2015 ERP-Carpisma 2895TL KZ3: 04/05/2015 Carpisma 3324TL Sorulariniz icin http://bit.ly/2RjSWC2 B002

Mesaj: (1/3) Sayin Ilgili, ***0971 plakali MERCEDES C 180 1.6 STYLE markali araca ait 21.04.2019 kaza tarihli eksper rapor bilgileri: KM: 36303, Iscilik Toplam Tutar: 2534.89TL, Parca Toplam Tutar: 37322.19TL, Degisen Parca Bilgileri: DIREKSIYON DISLI KUTUSU(1 adet, Orijinal), SURUCU HAVA YASTIGI(1 adet, Orijinal), AKS BASI(1 adet, Orijinal), DIZ HAVA YASTIGI(1 adet, Orijinal), PERDE HAVA YASTIGI(1 adet, Orijinal), EMNIYET KEMERI(1 adet, Orijinal), AMORTISOR(1 adet, Orijinal), TEKERLEK RULMANI(1 adet, B002

Mesaj: (2/3) Orijinal), CEKICI KOL(1 adet, Orijinal), YAY SALINCAGI(1 adet, Orijinal), EMNIYET KEMERI A(1 adet, Orijinal), EMNIYET KEMERI S(1 adet, Orijinal), 225/50T17 LASTIK(1 adet, Orijinal), DAVLUMBAZ MUHAFAZA KAPAGI(2 adet, Orijinal), MOTOR BOL. ALT MUHAFAZASI(1 adet, Orijinal), MUHAFAZA AYAK BOLMESI(1 adet, Orijinal), BURULMA CUBUGU MEKANIZMA.(1 adet, Orijinal), TAHLIYE VALFI(1 adet, Orijinal), Sorulariniz icin http://bit.ly/2RjSWC2 B002

bu araba nası pert olmamış? 340 a alır mısınız peki? Bu oem ledler kesin çalıntı olur, taiwan alır takarım.
Ben almam, baska seceneklere yönelmek daha mantıklı.

Neden w212 fl edition e paketlere bakmıyorsunuz? 2015-16 model aslan gibi arabalar, km olarak güzel ve fiyat aralığınıza uygun bir araç bence.

Neden w212 fl edition e paketlere bakmıyorsunuz? 2015-16 model aslan gibi arabalar, km olarak güzel ve fiyat aralığınıza uygun bir araç bence.
Normalde 100 bin dolar civarı var hocam ama babamın eli ayağı titriyor bozduracağımız dolar miktarı arttıkça, öyle diyim. Şu an 35 bin dolar civarı bozar gibi, en baba 40
S60 güzel ama benzin buldu mu affetmez içer. Mondeo da iyidir ama D premium bakmak daha mantıklı bence. F30 318i gelmez mi?
Kral 3 yıla yakın F20 ye bindim biliyon, sıkıldım f kasadan

S60 kütük gibi çok konforsuz kalas gibi bir araba, motoru hakkında bir şey diyemeyeceğim 1.6Dizelini kullanmıştım 1.5 DCİ'lar daha iyi gidiyor diyebilirim. Mondeo S60'dan iyi geliyor.

Sahibinden Tertemiz S60. İlan No: 967171110

HATASIZ BOYASIZ TRAMERSIZ FABRİKA GARANTİLİ İlan No: 951232674

Bu iki araç hakkında fikirleriniz nedir?
S60 hasar kaydı çok, kaput boyalı diyor, airbagler yine işlemli olabilir o kadar para verdikten sonra şahsen öyle şeyler istemem. Mondeo da titanıum ama boş paket gibi duruyor. Mondeo’ya o kadar para verene kadar 2.0 dizel insignia tercih ederdim.

Araç önerisi çok göreceli olacaktır, çünkü segment olarak yelpaze geniş, seçenek bol ancak tavsiye etmeyeceğim araçları seve seve yazabilirim.
Jaguar XE (x760/x761) ve Jaguar XF (x260) kesinlikle tavsiye etmem. Kullanımi sürüş keyfi ve presij olarak gerçekten iyi olmasına karşın, piyasada çoğunlukla bulunan 204dt kodlu dizel motorunun krank milleri üretim hatalı. Krank millerindeki salgı ve ağırlık farklarından dolayı çok düşük kilometrelerde krank milini kırıyor veya yatak sarıyor. Türkiye'de bu motorlar konusunda uzman olan bir kaç mühendis düzeyinde tamirci haricinde ise rektefiyesi düzen tutmuyor. Krank milinin çıkması 20 bin liraya yakın. Komple motor isteseniz şuan Borusan'da 300 bin lira civarı. Çıkma motorlar 150 civarına satılıyor.
Benzinlisini tavisye ederim, kronik bir problemi olmamakla birlikte motorlarının çoğu parçası Ford'un Ecoboost motoruyla ortak parçalardan oluşuyor 2.0 litre Turbo benzinli motor hem verimli, hemde sakin kullanımda güzel yakıt değerleri sunacaktır.

Araç önerisi çok göreceli olacaktır, çünkü segment olarak yelpaze geniş, seçenek bol ancak tavsiye etmeyeceğim araçları seve seve yazabilirim.
Jaguar XE (x760/x761) ve Jaguar XF (x260) kesinlikle tavsiye etmem. Kullanımi sürüş keyfi ve presij olarak gerçekten iyi olmasına karşın, piyasada çoğunlukla bulunan 204dt kodlu dizel motorunun krank milleri üretim hatalı. Krank millerindeki salgı ve ağırlık farklarından dolayı çok düşük kilometrelerde krank milini kırıyor veya yatak sarıyor. Türkiye'de bu motorlar konusunda uzman olan bir kaç mühendis düzeyinde tamirci haricinde ise rektefiyesi düzen tutmuyor. Krank milinin çıkması 20 bin liraya yakın. Komple motor isteseniz şuan Borusan'da 300 bin lira civarı. Çıkma motorlar 150 civarına satılıyor.
Benzinlisini tavisye ederim, kronik bir problemi olmamakla birlikte motorlarının çoğu parçası Ford'un Ecoboost motoruyla ortak parçalardan oluşuyor 2.0 litre Turbo benzinli motor hem verimli, hemde sakin kullanımda güzel yakıt değerleri sunacaktır.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim, 2.0 ecoboost a olan önyargımı kırdınız :)

peki son kasa mondeodaki 2.0 tdci 180 lik ünitenin jaguar daki 2.0 dizelle bağlantısı var mıdır? Aynı güci sunuyolae ve 2 araç da ingiltere de üretilşyor, bu yüzden sordum ve de jag da 2.0 benzinli ford kullanılması bu soruyu getirdi aklıma

peki son kasa mondeodaki 2.0 tdci 180 lik ünitenin jaguar daki 2.0 dizelle bağlantısı var mıdır? Aynı güci sunuyolae ve 2 araç da ingiltere de üretilşyor, bu yüzden sordum ve de jag da 2.0 benzinli ford kullanılması bu soruyu getirdi aklıma
Yok Özgür. Mondeo'daki 2.0 tdci direkt PSA motoru. Oldukça sağlam, güzel bir motordur.

Ben bu kadar parayı otomobile yatıracak maddiyata sahip olmadım hiç kolayına da olamam herhalde lakin olsaydım kafam rahat ise yapacağım ilk iş Megane 3 rs mk2 kasa cup şasi bir araç almak olurdu. Kıyıpta süremezdim gerçi garajda güzel bir yer yapar durup durup izlerdim sanırım :)

Ben bu kadar parayı otomobile yatıracak maddiyata sahip olmadım hiç kolayına da olamam herhalde lakin olsaydım kafam rahat ise yapacağım ilk iş Megane 3 rs mk2 kasa cup şasi bir araç almak olurdu. Kıyıpta süremezdim gerçi garajda güzel bir yer yapar durup durup izlerdim sanırım :)
Size farkli bir bakis acisi getireyim 2021 hatta 2022 turkiyesi icin.

bu kadar para dediginiz mebla ile istanbul kadikoyde 1 arti 0 daire bile alinamiyor. Aslinda mebla cok degil . Turkiyede orta direk kalmadi.

Size farkli bir bakis acisi getireyim 2021 hatta 2022 turkiyesi icin.

bu kadar para dediginiz mebla ile istanbul kadikoyde 1 arti 0 daire bile alinamiyor. Aslinda mebla cok degil . Turkiyede orta direk kalmadi.
Haklısınız. Paranın alım gücü yok ama bulacak gücüde yok pek çok insanın. Geçenlerde aile ortamında tartışması oldu. Eşim öğretmen ve aylık eve giren toplam para 10bin tl. 2 çocuğum var ikiside devlet okulunda okuyorlar. Ben bu kazançla ortalama bir ev ve ortalama bir araba nasıl alayım sıfırda değil ikinci el olarak dedim. Tabi işini hesabını bilirsen alırsın dediler. Bunu şu zamanda kimler der az çok malum. Hesap kitap yaptım Trabzon şartlarında bile bana en az 750bin tl şart bunun için. Finalde hiç yemesem içmesem bile yıllar geçiyor. Konuyuda mundar etmek istemem ama bence imkanı olan yaşayabildiği en iyi hayatı yaşamalı en iyisini giymeli almalı kullanmalı. Yarının garantisi yok ve sistem maalesef buna zorluyor. Ekonomik şartlar çok hızlı değişiyor.

Ben bu kazançla ortalama bir ev ve ortalama bir araba nasıl alayım sıfırda değil ikinci el olarak dedim. Tabi işini hesabını bilirsen alırsın dediler. Bunu şu zamanda kimler der az çok malum. Hesap kitap yaptım Trabzon şartlarında bile bana en az 750bin tl şart bunun için.

Ben 1+1'i kabullendim de umarım herkes kabullenmez 😅

Selamlar,

Kararlarımı verdim, 7 tane finalistim var, siz olsanız hangisini alırdınız?

Değerlendirirken lokasyon(ankarada yaşıyorum), donanım, km, fiyat, yıl unsurlarını göz önünde bulundurursanız sevinirim :)

Çok cazip önerileriniz varsa açığım ama buraya gelene kadar sizler dahil epey tavsiyeyi göz önünde bulundurdum ve bunlara karar verdim.

Bu arada eklemek istiyorum, 2016 yılında 2013 bmw 1 kasayı 25 bin dolara almışız, şu an aynı kondisyon benzer donanım 2018 aracı almak istesem 35 bin dolar, %40 artmış! Ayrıca geçen 5 yılda gelirimizin düştüğünü de ön görürsek aldığım son güzel araç olabilir, o yüzden min 3 yıl bineceğimi göz önünde bulundurmanızı rica ederim :)

Son düzenleme: