KAPALI 55 Bin Civarı Bütçe İle Araç Tercihi

wishmaster

Senkromeççi
6 Nis 2018
3
0
85
Mevcut aracımın (2011 dci manuel megane HB) pert olmasından sonra yeni araç arayışına girdim. Yıllık fazla km yapmıyorum benzinli olabilir, otomatik olması artı olsa da güzel bir araç manuel olursa da çok sorun değil. Dci megane ile 6.5-7 litre arası ortalamamım olduğu yerde b7 manuel tsi passat ile 8.5-9 litre ortalama yakıt tüketimim olmuştu. İkinci el mevzusu da çok önemli değil. Bütçem ise 55 bin civarı. Minimum C sınıfı konforlu, kalite, donanım ve yalıtım olarak iyi bir araç olması da tercihim. Ayrıca turbo destekli bir motora sahip olursa da iyi olur.
Düşündüğüm araçlar ise;

1-Astra J HB veya SW 1.4T - 1.6T
2-C4 1.6 THP Exclusive
3-C5 1.6 THP Exclusive (piyasada az olduğu için fiyatları yüksek, birkaç ay önce 55 civarına bulunabiliyordu, muhtemelen artık bulamam)
4-Peugeot 508 1.6 THP Allure (Çok beğendiğim bir araç fakat fiyatları yükselmiş 60'a doğru çıkmam lazım, seçenek dışı kalması muhtemel)
5-Insignia 1.6T Cosmo

Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
 

wishmaster

Senkromeççi
6 Nis 2018
3
0
85
Golf 6 da düşünmek istediğim bir araç aslında fakat düşünemiyorum:) neden derseniz esp'nin sadece dsg ile gelmesi, genel vw sorunu olarak donanım olarak zayıf olması. Vw olmasından mütevellit piyasasının da gereğinden yüksek olması.
 

mehmethakantarhan

Profesör
11 Eyl 2016
652
1,139
2,270
Astra dışında belirttiğiniz tercihlerin çoğu genellikle lpg takılan ve yüksek km li araçlar hemde turbo.bütçeye göre en iyi aracı almak tabiki herkesin isteği ancak yerinizde olsam sadece c sınıfı araçlara odaklanırım.
 
  • Beğeni
Tepkiler: wishmaster
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım