Berker abi temiz dediyse al gitsinYolcu koltuklarına az binilmiş ama sanki sağ arka havalandırma kanalına tekme yemiş gibi Bu arada araba hakikaten temizmiş be.
Al bunu al al al.Yolcu koltuklarına az binilmiş ama sanki sağ arka havalandırma kanalına tekme yemiş gibi Bu arada araba hakikaten temizmiş be.
Aynı arabadan forumda bir üyede de vardı 1 kere geldi başka girmedi forumahttps://www.sahibinden.com/ilan/vas...-corsa-2.0-gsi-akillara-zarar-393305496/detay bunu alıp gt30 turbo takıp şaka makinası yapabilirsiniz .
Bu büyük ihtimal o araçAynı arabadan forumda bir üyede de vardı 1 kere geldi başka girmedi foruma
20binlik araba alıp üstüne emek harcayıp zaman geçirip birşeyler yapmayı 60bin tl ile satın alamazsınız!60 bin bütçesi olan gence 20-25 bin tl lik araba önermek çok ilginç
18 yasinda universite ogrencisine tiri gitmis viri kalmis arac aldirip bide ustune para harcatmak cok mantikli dimi babasi arkadaslari cevresi demicekmi oglum 60 bin lira verdik aldin araba bumu istiosa 400 beygir olsun corsa sonucta yanina bir scirocco yada 308 cabrio vs 60bin fiyat araliginda bi araba geldimi corsa nin c si okunmaz bu cocuk uni ogrencisi 100000 kisiye sorsak acaba benim saydiklarimimi secerler corsayimi20binlik araba alıp üstüne emek harcayıp zaman geçirip birşeyler yapmayı 60bin tl ile satın alamazsınız!
Ahahah valla bizim okulda (bahcesehir) cabrio falan ilgi çekmiyorOo bak cabrio arabayla guzel sosyallesebilirsin eger bahcesehir ya da yeditepede falan okumuyosan
Oo bak cabrio arabayla guzel sosyallesebilirsin eger bahcesehir ya da yeditepede falan okumuyosan
Oo bak cabrio arabayla guzel sosyallesebilirsin eger bahcesehir ya da yeditepede falan okumuyosan
İlla corsa olmasına gerek yok daha mekanik araçlar alıp vakit geçirip eğlenebilir diye şey etmiştim ama herkesin zevki başkadır bana scirocco versen ve bütün param bitse sadece arabayı sürsem hiç zevk almam , ama eski bi araç verseler onu toplasam vakit geçirdem hem özgün bi aracım olur hemde eğlenmiş olurum e tabi kız tablamak istiyorsanız alın scirocco18 yasinda universite ogrencisine tiri gitmis viri kalmis arac aldirip bide ustune para harcatmak cok mantikli dimi babasi arkadaslari cevresi demicekmi oglum 60 bin lira verdik aldin araba bumu istiosa 400 beygir olsun corsa sonucta yanina bir scirocco yada 308 cabrio vs 60bin fiyat araliginda bi araba geldimi corsa nin c si okunmaz bu cocuk uni ogrencisi 100000 kisiye sorsak acaba benim saydiklarimimi secerler corsayimi
Ahahah valla bizim okulda (bahcesehir) cabrio falan ilgi çekmiyor