KAPALI 600-620 bin civarı manuel araç tavsiyesi.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alper45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alper45

Panpa
2,562
28
Selamlar,

Salihli-Kemalpaşa arası işe git gel yapmak için manuel araç bakıyorum.

Kriterlerim :
-Mümkün olduğunca yeni
-Az yakan
-Sorunsuz(ilk maddeye paralel)
-Oluru varsa bi tık yol tutuşu olan(Rallici değilim fakat, Sümbüle çok sıcak bakmıyorum bu yüzden, aracın yol tutuşu 100den sonra, bence, güven vermiyor)
-Hız sabitleyici(olmazsa niye yok demem, olursa yüzüm güler)

Kafamdaki araçlar :
-2015 i10
-2011/2012 i20
-Egea(1.4 Easy 2015 modelin olur fiyatını hala anlayabilmiş değilim, herkes bir şey yazıyor)
-Fiat Panda
-2011 Yaris.
Tavsiyelerinize açığım. İzmir-Manisa-Denizli üçgeninde araç bakıyorum.

Teşekkür ederim, iyi akşamlar herkese :)

Auris örneği güzel, bunun dışında Kia Rio gibi modellere de yönelebilirsiniz. Dolu paket Punto’lar bulunur bu paralara, oldukça donanımlıdır. Aradığınız donanımdan fazlasını bulursunuz.

Valla başka yerde önerdiğimi tekrar önereyim: CC'den feragat edilebilirse yürütürken de alırken de çok ucuz ve şaşırtıcı şekilde çok konforlu bi araba: https://www.sahibinden.com/ilan/vas...anda-1.2-fire-urban-94000-km-1251205529/detay

301&C-ellysse ikilisine fındık kadar Panda'yı bin kere tercih ederim. Sadece gürültüsüyle değil, dizelin getirdiği rezonansla da uzun yolda çekilecek dert olduğunu düşünmüyorum. Yol tutuş filan zaten tartışmasız berbat.

Linea düşünülebilir ama her hafta ampul keser, sinir bozar :D
Şöyle Punto düşünülebilir ama kilit bozar, ampul keser =)) https://www.sahibinden.com/ilan/vas...to-1.4-urban-84.000km-lpg-li-1301982053/detay

2. nesil Jazz düşünülebilir. Benim arabanın bu km ile tahmini değeri 500-550 sularında. haftada 1000km yapa yapa doludizgin devam ediyorum.

Benimkiyle aynı motora sahip 2013 civarları 1.4 hb civic'ler var. Mekanik sağlamlığı hiç fena değildir. Sürüş konforuyla uzun yola daha bir gelir ama performansı 1.2 80hp B sınıfı standartlarında olur diye tahmin ediyorum. i10 ve Panda bakan ve bol radar maruz kalan biri için çok sorun olacağını düşünmüyorum.
1 senedir hiç ampül patlamadı :D ama yapmayacağı anlamına gelmez :D

bravo almazdım,gruplarda parça peşinde koşamam,yoksa güzel arabadır ama almam
c elysse 301 aynı arabalar,şirkette c elysse kullanıyorum 1.6 hdi olandan kasa hafif olduğu için çok canlı gidiyor ama sadece gidiyor,yol tutuş,fren hak getire
astra h düşünebilir essentia konfor paketli,1.3 güzel olabilir

Makyajsızlarda bir yağ eksiltme mevzu vardı, ek bilgi çoğunluğunun turbo-intercooler geri çağırmayla değişti. Toyota'nın sitesinden kontrol edilebilir.

Madem uzunyol var, C segmentler varken B ve A'ları elerdim. Bravo, Astra ve Auris arasından hangisi temizse alırdım. Hepsi uygun maliyetlere yürütülebilir, kolay kolay sorun yaşattırmayacak araçlar

Merhaba herkese

Son gelişmeler sonrası bütçe 500 bin oldu,

2011 111.yıl 1.3 cdti 75 beygir corsa aldık. 225 binde.

Multijet dedik bağrımıza bastık, iyi mi ettim ne ettim pek bilmiyorum.

Yaşına ve fiyatına göre normal geldi araba. Ufak tefek kusurları var.

Konu kapatılabilir, herkese yardımları için teşekkür ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...