merhaba arkadaşlar 2005 model vw polo 1.4 benzin& lpg 75 hp 214.000 km aracım var .Yakın bir tarihte aracımı değiştirmek istiyorum aracım temiz bakımlı ekonomik şehir içi için ideal bir araç fakat kızımız olduktan sonra araç bize yeterli gelmemeye başladı bilhassa bagaj ihtiyacımız fazla su an bebek arabası çantalar derken arabada bize bile yer kalmıyor bazen hele ki tatile çıktığımızda eyvahlar olsun diyoruz . birçok otomobile baktım açıkçası gönlüm e60 bmw 520 d veya audi a6 2.0tdi volvo s60 d dan yana fakat km ler çok yüksek baktığım fiyat aralığında ise mantıklı düşük km li araçları ben çok beğenmiyorum . Bu yüzden bir kaç sorum olacak size yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim .
-bütçe 70.000-90.000 tl arası
-aradığım özellikler konfor,kalite,güvenlik,
-terdütte kaldığım şey yüksek km li bir audi a6 2.0 tdi bmw 520d mi volvo s60 (km aralığı 250.000 km 350.000 km)? yoksa aynı fiyat aralığında daha yüksek modelli renault clio sport tourer veya opel astra sw(km aralığı 20.000 km 60.000 km) vb. araçlar mı ?
-yüksek km li bir araç bana ciddi masraflara neden olur mu ?
-alacağım aracı uzun yıllar kullanmak istiyorum kolay araç değiştiren biri değilim hem ekonomik anlamda hemde kurduğum bağ nedeni ile .
-bütçe 70.000-90.000 tl arası
-aradığım özellikler konfor,kalite,güvenlik,
-terdütte kaldığım şey yüksek km li bir audi a6 2.0 tdi bmw 520d mi volvo s60 (km aralığı 250.000 km 350.000 km)? yoksa aynı fiyat aralığında daha yüksek modelli renault clio sport tourer veya opel astra sw(km aralığı 20.000 km 60.000 km) vb. araçlar mı ?
-yüksek km li bir araç bana ciddi masraflara neden olur mu ?
-alacağım aracı uzun yıllar kullanmak istiyorum kolay araç değiştiren biri değilim hem ekonomik anlamda hemde kurduğum bağ nedeni ile .